opc_loader

Getrouwd in Zijdewinkel.nl zijde

bruid-sonja-zijde

Recensie bruid Sonja van der Meer:

"Op 27 juni 2015 ben ik getrouwd in het warme Italië. Ik heb hiervoor mijn moeder gevraagd om mijn trouwjurk te maken. Enerzijds om een emotionele reden (mijn moeder is zelf ook getrouwd in een door haar moeder gemaakte jurk) en anderzijds omdat ik mezelf niet snel zag slagen in de bruidswinkels. Veel van de (betaalbare) jurken bestaan uit velen lagen, vaak synthetische stoffen en veel modellen snoeren je behoorlijk in.

Mijn keus viel snel op zijde, omdat je het hier niet snel te warm in krijgt en de stof soepel valt. Hiervoor ben ik op een dag naar Zijdar gekomen en ben daar geslaagd voor de stof (Crepe Satin 16.5 - Lycra), een mooie sjaal van Crêpe Georgette en alle toebehoren (naalden en garen). 

Het maakproces was uitdagend, maar het resultaat was er ook naar. Ik was superblij met mijn handgemaakte, originele jurk. De stof viel heel goed en voelde fijn aan op de huid. Mede daardoor heb ik een prachtige trouwdag gehad ondanks de warme temperaturen in Italië!"

Fotograaf: Irene Beltrame (www.irenebeltrame.com). 

Zijdewinkel.nl producten 

  • Stof Crepe Satin met Lycra natuurwit
  • Sjaal Crepe Georgette 200x 68 cm
  • Zijden garen natuurwit
  • Naaimachine naalden

Ga jij trouwen?

Hoewel we soms een uitzondering hebben en de bruid over twee weken al trouwt (echt waar!) hebben we over het algemeen bruiden die zich een paar maanden van te voren gaan oriënteren qua stoffen. We hebben nu dus veel aanloop met bruiden die trouwplannen hebben voor de zomer van 2019. Heb jij ook trouwplannen en ben je benieuwd wat zijde en zijdewinkel.nl voor jou kan betekenen? Kom gerust bij ons langs. We kunnen je helpen bij stoffen die klassiek zijn, natuurwit of een wit tint (porselein, ivoor). Maar ook gekleurde stoffen zijn voor ons geen probleem. Afgelopen week hadden we een bruid die graag een Indiase jurk wil (rood met blauw) en ook zij heeft heel veel verschillende keuzes bij ons gezien. Als het resultaat zo ver is, zul je het terug zien in ons portfolio waar ook Sonja van de Meer staat.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.

Menu