Zijden Raamdecoraties

Gezellige zijden raamdecoraties

Deze vrolijke geprinte raam deco's schilder je zelf in met textielverf of met textielkrijt. Je hangt ze met een (zijden) draadje op, of je zet ze mooi in de vensterbank. Ook leuk voor een kinderfeestje. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pimp je interieur met zijde 

Zijden raamdecoraties zijn 100% zijden stukken stof van Pongee 8 zijde. Deze zijn strak opgespannen op een stalen draad in een vaste vorm, bijvoorbeeld een vlinder, cirkel, rechthoek enz.  Het oppervlak van zijde kan worden bewerkt naar eigen invulling; met zijdeverf, textielverf, lijnen zetten met behulp van serti (gutta/contourmiddel) of met textielstiften. Je kunt zelfs aan de slag met potloden! Kies je eigen (verf)kleuren en creëer je eigen unieke raamdecoratie. Je kunt hiervoor kijken bij ons verf assortiment.

Bijzonder leuk om te doen, voor jong en oud, creatief of niet creatief! Ook leuk met kinderen, voor een kinderfeestje of in de klas op school dan wel voor de ramen van een gebouw als kerk, school, kantoor.

Het schilderen van een raamdecoratie is ook heel leuk om te doen met opa, oma, (klein)kinderen. De raamdecoraties zijn ook super schattig voor een babykamer, kraamcadeau, kinderdagverblijf enz. Een origineel do-it-yourself cadeau. We hebben ook pakketten om een raamdecoratie te maken met de populaire handlettering techniek.