Stalen

Bestel eenvoudig en snel een staal naar keuze

Helaas is het anno nu nog niet mogelijk om digitaal stoffen te voelen : -)  Ook de kleurwaarneming via een beeldscherm blijft een lastig punt. Daarom kun je bij ons stofstalen, stofkleurkaarten, shawlkleurkaarten en verfkleurkaarten bestellen.

Je bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom & winkel, maar mocht je daar geen tijd voor hebben, te ver rijden....Onze stalen module helpt je verder.

Online bieden we je hier de mogelijkheid om een stofstaal te bestellen. Een staal is ongeveer 8 x 10 cm groot. Bij iedere stof zie je de optie "bestel een staaltje | € 1,50 ". Klik op deze groene button en de staal wordt aan jouw winkelmandje toegevoegd.

 

Stalenkaarten & stalenboeken

Naast de losse stalen hebben we ook stalenkaarten per stof categorie. Zoals de pongee zijde, chiffon zijde, crepe de chine zijde enz. Al deze stalen samen zitten in een boek. We hebben een Klassieke Collectie en een Grande Collectie. Meer uitgebreide informatie over de stalen bestellen vind je onder de stalenboeken.

 

Lontwol stalen

Bij staal bestellen lontwol vind je de mogelijkheid een losse staal te bestellen van de lontwol. Dat wil zeggen een plukje wol van één van de natuurlijke lontwollen. Of een plukje wol van een kleur. Je kunt ook onze handige sample sets bestellen in de natuurtinten, geel rood tinten, blauw groen tinten of paars roze tinten. Je ontvangt dan van elke kleur 25 gram met een label erop welke kleur het is. Met de sample set compleet heb je alles direct in huis van onze lontwol collectie; de 4 natuurlijke ongeverfde kleuren en 36 biologisch geverfde kleuren.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten