Woondeken - Familie pakketten

#gasuitwolaan

Deze wintermaanden kosten besparen op jouw energierekening en toch warm blijven? Dat is makkelijker dan je denkt. Doe met ons mee en brei voor ieder familielid zo'n heerlijk warme deken afmeting ca. 180 x 80 cm. Zo blijf je direct warm zonder extra kosten te hoeven maken. En wellicht steken jullie er ook nog een nieuwe hobby van op! Je kunt kiezen uit wel 12 kleuren dus voor ieder wat wils. Lekker op de bank of als toffe bedsprei! 

 

Hoe werkt het: 

Vanaf twee pakketten krijg je van ons een leuke korting. Hiervoor hoef je alleen maar zelf de kortingscode in te vullen bij het afrekenen

  • Bestel twee deken pakketten en krijg €5,- korting met de code: Familie2
  • Bestel drie deken pakketten en krijg €10,- korting met de code: Familie3
  • Bestel vier deken pakketten en krijg €15,- korting met de code: Familie4
  • Bestel vijf deken pakketten en krijg €20,- korting met de code: Familie5

Kies je kleuren! De favoriet van ieder familielid of match 'm met je interieur. Het maakt ons niet uit! Breien maar! 

 

Win € 50,- shop tegoed!

Ben je klaar? Dan vinden we het natuurlijk super leuk om een gezellige foto van jullie onder de dekens te ontvangen. Gebruik de #gasuitwolaan en tag @zijdewinkel.nl in je bericht. In december loten we een winnaar! De winnaar ontvangt € 50,- shop tegoed bij Zijdewinkel.nl!

Denk je dat het breien je niet gaat lukken. Doe dan mee met een van onze workshops of maak gebruik van onze breiservice. Dan draaien onze armen vliegensvlug zo'n mooie deken voor jou in elkaar.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Producten 1-12 van 14

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Producten 1-12 van 14