opc_loader
Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Speciaal voor jou als consument

      

Betalingsmogelijkheden
Klantbeoordelingen

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en risico. Wij adviseren gebruik te maken van een verzending met Track & Trace. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Zijdewinkel.nl geretourneerd worden.

Hoe stuur je een product aan ons retour?

Na ontvangst mag je tot 14 dagen zonder opgave van reden het product naar ons retourneren. Wij vinden het vaak wel heel fijn om te weten wat de reden is. Mocht je dit met ons willen delen dan kun je dit op de pakbon zetten of naar ons mailen via info@zijdewinkel.nl. De originele pakbon mag ook in het pakket terug gestuurd worden. Zo weten wij direct van wie het pakket is, en hebben wij een order nummer als referentie. Stuur jouw pakket naar:

Zijdewinkel.nl - t.a.v. Retouren

De Trompet 1936

1967 DB Heemskerk

0251 750 275

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Dit zijn de uitzondering op het herroepingsrecht. 

  • Coupons
  • Producten in de Sales / Aanbiedingen (hieronder vallen ook de op=op items)
  • Producten die door Zijdar / Zijdewinkel.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; bijvoorbeeld het aanverven van stoffen of shawls
  • Limited Editions

Menu