Pebeo Setacolor Textielverf

Verdikte verf voor zeefdrukken, stempelen en druk technieken 

Nieuwe koers ZIJDAR & Zijdewinkel m.b.t. de verven en zijdeschildermaterialen, lees er alles over in deze blog!

Voor alle natuurlijke stoffen, ook kurk en leer. Fixeren door strijken. Onderling mengbaar. Voor het maken van pasteltinten gebruik je witte pebeo verf. De moiree hebben een shimmer / glans. Het is een yoghurt dikke verf. Meer informatie vind je bij het product zelf.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

 1. Pebeo Setacolor dekkend Moiré
  Pebeo Setacolor dekkend Moiré
  Vanaf € 7,40
  Direct uit voorraad leverbaar
  Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken
 2. Pebeo Setacolor dekkend
  Pebeo Setacolor dekkend
  Vanaf € 7,40
  Op bestelling: levertijd 1 tot 8 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Recepten, sample kaarten en gebruiksaanwijzingen

We merken dat de vraag naar instructies op papier nog steeds groeit. Wat voor recept pas ik toe om mijn wollen vezels in de pan te verven, hoe kan ik diezelfde verf in de magnetron gebruiken, en moet ik textielverf strijken of kan ik dit ook stomen. Hoeveel water gebruik ik, moet ik het eerst laten drogen etc.

Om in de behoefte aan recepten en instructies te voorzien hebben we deze digitale patronen en werkinstructies gemaakt, welke je uiteraard ook zelf kunt printen na het downloaden. Zo sparen wij ook het milieu door niet overal een print bij te doen.

 

Tip, testen, schrijven en bewaren

Daarnaast raden we je aan om zelf ook recepten op te schrijven en stukjes stof te bewaren.  Zo kun je zelf alle informatie verzamelen rondom onze producten op een eenvoudige, betaalbare en leuke manier.

 

Combineer theorie en praktijk en leer van de experts

Wil je de techniek van het zijdeschilderen oppakken, leren marmeren of een middag experimenteren met de verven en mogelijkheden, Je bent van harte welkom in ons atelier waar we workshops geven aan beginners en gevorderden. Privé les behoort ook tot de mogelijkheden, evenals groepsarrangementen. Bekijk hier onze workshop informatie.