Kortingsbonnen

Stof restanten met korting 

Stofcoupons of couponnen zijn stoffen die we met korting verkopen. We hebben coupons van zijden stoffen, katoen, bamboe, linnen, hennep, enz. Het aanbod wisselt constant. Stofcoupons zijn handig om een stof te testen, om te kijken of het geschikt is voor het doel wat je in gedachte hebt. Bijvoorbeeld voor kleding, voering, zijdeschilderen, vilten, quilten enz. Het kan ook net een stukje stof zijn wat je nodig hebt om jouw jurk af te maken. Of je viltpaneel compleet te maken. Het is natuurlijk extra leuk als dat niet de hoofdprijs kost ; -) 

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Limited Edition en OP = OP 

Het kan zijn dat de coupon een stof is die uit de collectie gaat. Dan staat er "Limited Edition" of OP=OP bij. Koop je deze coupon, dan weet je dat je later geen stof meer kunt bijkopen.

 

Afmeting, kleur & prijs inclusief korting

Bij iedere coupon staat de afmeting erbij, bijvoorbeeld 90 x 30 cm en de kleur. De prijs die je ziet is inclusief korting. Over het algemeen zit er 10% korting op de coupons.  Zit er een vlek of andere onregelmatigheid in, dat staat dit erbij en krijg je extra korting. De stof of zijde is extra goedkoop, heb jij even mazzel!

 

Onze coupons hangen ook in onze winkel / groothandel

Stoffen online voelen, dat gaat helaas nog steeds niet. De coupons mag je niet ruilen. Dus als je twijfelt kun je ook langskomen in de winkel. Dan kun je even het verschil tussen de zijden stoffen voelen. f gewoon eens lekker wilt kijken wat er zoal allemaal hangt. Kom je langs? Je bent van harte welkom! Op onze winkel informatie pagina vind je onze - bijna dagelijkse - openingsuren, en routebeschrijving.