Ben jij op zoek naar een leuke zorg activiteit?

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor in de zorg?

Wil je graag een leuke geschikte activiteit in de zorg? Dan ben je bij ZIJDAR aan het juiste adres. Wij hebben hele mooie pakketten samengesteld voor de zorg met als activiteit sjaals verven van zijde met bewoners! Zijde is heel licht materiaal, en het verven kost nauwelijks kracht. Daardoor is deze activiteit geschikt voor heel veel bewoners in de zorg. Ook als zij weinig kracht hebben, of slecht zien.

Het materiaal zijde is heerlijk zacht. Het is ook heel prettig om te dragen. Zijde houdt koel in de zomer en warm in de winter. En wil de bewoner de sjaal zelf niet houden? Dan is het ook een heel mooi cadeau voor de (schoon)dochter, buurvrouw of de kleindochter die boodschappen komt brengen.

Ervaring van deze activiteit

Helma - activiteitenbegeleidster Zorgbalans Zuiderhout Haarlem

“Of je nu links- of rechtshandig bent, bibbert of niet, het is een kwestie van de kwast op een nat doek en aan de slag. Met altijd een verrassend eindresultaat. Heel leuk voor onze bewoners om te doen".

Recent hebben we ook een demonstratie en workshop gegeven samen met de begeleiders van het Hendrickszhuys in Amsterdam. Hier hebben we hele leuke foto's van ontvangen en zij hebben ook op hun Intranet van Domus Magnus een leuke recensie voor ons gedeeld.

 

Zorg pakketten bestellen

Wil je meer informatie over de pakketten of deze direct bestellen? Kijk dan hier. Heb je vragen of wil je liever telefonisch een bestelling plaatsen bij 1 van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op.