opc_loader

Advies, welke zijden sjaal is waarvoor geschikt?

zijden-sjaal-advies

Top 3 keuze van onze klanten

  1. Pongee 5 - 180 x 45 voor vilten en zijdeschilderen - bestelcode KZ173
  2. Chiffon 3.5 - 180 x 45 voor vilten en zijdeschilderen - bestelcode KZ88
  3. Crepe Satin - 180 x 45 cm voor zijdeschilderen - bestelcode KZ189

Onze snelle keuzehulp

  • Pongee sjaals: Goede basis en populair. Perfect voor zijdeschilderen en vilten (ponge 5). Lichte glans. Hoe hoger het nummer, hoe dikker de pongee zijde. De dikste is pongee 10. Prachtig voor zijdeschilderen en technieken met was bijvoorbeeld.
  • Chiffon: Populair en bekend voor het vilten op zijde. Door het open weefsel perfect voor vilten Verschil met de pongee zijde is dat dit een matte zijde is.
  • Organza: Stijve/stug vallende zijde, geschikt om op te vilten en zijdeschilderen. Subtiele glans. Ook mooi voor een (handbeschilderde) stola.
  • Crepe Georgette De luxere chiffon, geschikt voor zijdeschilderen vilten. Prachtig voor omslagdoeken en bruidstola's. Mooie matte uitstraling.
  • Crepe Satin / Satijn: Geschikt voor zijdeschilderen. Niet geschikt om te vilten. Laat kleuren stralen! Een glanzende satijn kant, en matte crepe kant.
  • Crepe de Chine:  Geschikt voor zijdeschilderen. Niet geschikt om op te vilten. Zwaardere kwaliteit zijde. Glanzende uitstraling. Typische korrelige Crepe de Chine structuur. Populair in België.
  • Twill: Bekend van het schuine lijntje (keperbinding / Hermes sjaal). Geschikt voor zijdeschilderen. Niet geschikt om op te vilten

Advies nodig

Kom lekker langs, alle sjaals hangen voor je klaar. Iedere kwaliteit en kleur hebben wij op voorraad. Dan heb je direct een beeld bij een afmeting sjaal of bij een kwaliteit. En je kunt alles uit voorraad direct meenemen. Bovendien hebben we ook allerlei voorbeelden hangen van sjaals die beschilderd zijn, uni of met een techniek zoals serti, anti-fusant was of bedrukt met verdikte verf. En heb je een vraag over zijden sjaals, dan kun je die direct stellen aan één van onze zijde-adviseurs.

Groothandel / inkoopvoordeel

Ben je een zakelijke klant, verkoop je op markten of hobby beurzen, ben je wederverkoper, docent of geef je workshops? Dan kun je bij ons voordelig zijden sjaals inkopen. Vanaf 1 stuks, de staffel loopt op. Bij 6 stuks en 24 stuks krijg je korting. Tot wel 30% korting bij afname van 48 stuks of meer. Dat scheelt toch he. Maak direct een zakelijk account aan en koop zijden sjaals voordelig in via onze groothandel.

Bij iedere categorie sjaals vind je een uitgebreide uitleg, adviezen en informatie.

Bekijk hier onze complete collectie. We hebben naast de collectie natuurwit ook een categorie met sjaals geselecteerd voor nuno-vilten, voor bruiden en voor zwangerschapsshoots.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.

Menu