opc_loader

Coupons! met korting kopen

stof-coupon-online

Coupons

Een coupon kan verwijzen naar een cadeaubon, een waardebon. In ons geval betekent een coupon een stof "restant". Het lijkt ook wel te verwijzen naar coupe, of coupeur, een kleermaker.

Online stofcoupons kopen met korting, direct uit voorraad leverbaar!

Couponnen zijn stoffen minder dan 1 meter x de stofbreedte. We hebben coupons van zijden stoffen, katoen, linnen, hennep, enz. Het aanbod wisselt contstant. Stofcoupons zijn handig om een stof te testen, om te kijken of het geschikt is voor het doel wat je in gedachte hebt. Heb je mazzel, dan vind je de stof die je graag wilt hebben in deze categorie stofcoupons!

Van alle coupons is er 1 beschikbaar

Van alle coupons die je in onze collectie ziet is er 1 beschikbaar. Hebben wij van een stof meerdere coupons, dan maken we hier steeds een nieuw artikel voor aan. Doe ons dus een plezier, en gooi dezelfde coupon niet 3 keer in je winkelmandje. Het is voor ons een hoop werk om het weer recht te zetten in de administratie, het systeem, en jouw terug betaling over te boeken. Limited Edition: Het kan zijn dat de coupon een stof is die uit de collectie gaat. Dan staat er "Limited Edition" bij. Koop je deze coupon, dan weet je dat je later geen stof meer kunt bijkopen.

Afmeting, kleur & prijs inclusief korting

Bij iedere coupon staat de afmeting erbij, bijvoorbeeld 90 x 30 cm en de kleur. De prijs die je ziet is inclusief korting. Over het algemeen zit er 10% korting op de coupons.  Zit er een vlek of andere onregelmatigheid in, dat staat dit erbij en krijg je extra korting.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.

Menu