opc_loader

DIY Het verven van jouw (synthetische) (trouw) schoenen met Pebeo Setacolor Textielverf

verven textielverf

DIY Het verven van jouw (synthetische) (trouw) schoenen met Pebeo Setacolor Textielverf

Gympen en satijnen bruidschoenen (vaak synthetisch, dus niet van echte zijde) kun je oververven met Pebeo Setacolor Textielverf. Voor je trouwdag zelf, of omdat je jouw trouwschoenen in de kast hebt staan en graag een tweede leven in wilt blazen met een leuk fancy nieuw kleurtje. Voor de zomer, dat leuke feestje of bij dat leuke jurkje.

schoenen verven bruidsschoenen verven

De perfecte schoenen, maar niet de juiste kleur

Dat herkennen we allemaal. Je vind de perfecte bruidsschoenen, met een hak, of juist zonder. Een pump, of een muiltje. Trendy, casual of juist heel sjiek. En dan heeft de schoen net niet de juiste kleur. Dat kun je zelf oplossen, door de schoen te verven in de door jou gewenste kleur. Er zijn specialisten die dit voor je kunnen doen. Als je het aandurft en je houdt wel van een kleurrijke uitdaging, dan kun je dit ook zelf doen!

Pebeo Setacolor verf dekkend en moiree

De verf die hiervoor geschikt is, is de Pebeo Setacolor verf.  Dit is een dekkende verf. Dat wil zeggen; je kunt ook een donkere trouwschoen of gymp lichter verven. Het beste resultaat krijg je echter altijd wel door de schoen in een tint donkerder te verven, dus bijvoorbeeld van ivoor naar roze. De verf is er in standaard kleuren en moiree. Moiree wil zeggen een glans / shimmer. Je kunt de verven ook onderling mengen om de perfecte kleur zelf te creëren. 

verven van pebeo pebeo moiree 45ml

Aan de slag:

  1. Zorg dat de schoenen zo schoon mogelijk zijn
  2. Zorg eventueel voor schoenspanners of kranten in de neuzen van de schoenen voor tegendruk
  3. Breng de Pebeo verf aan met een (schuim)roller
  4. Zorg dat de verf goed droogt
  5. Je kunt de verf fixeren door middel van strijken. Wanneer dit niet lukt met jouw schoenen kun je ze ook 5 minuten in een oven zetten op 150 graden. Als je echt geen mogelijkheid hebt tot fixeren betekent dit dat de verf niet waterbestendig is. Bij nat worden kan de verf dus gaan lekken en vlekken!

Je kunt hier onze Pebeo Setacolor verf online bestellen

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.

Menu