wat-is-dupont-zijdeverf

Op zoek naar Dupont wol/zijdeverf

Wij hebben veel klanten in onze winkel die op zoek zijn naar Dupont wol/zijdeverf. Dit heeft vaak verschillende redenen. Soms zoekt iemand een goede zijdeverf voor het oververven van een zijden kledingstuk. Het kan ook zijn dat iemand wollen vezels wilt verven. We horen ook wel eens de vraag “heeft u ook magnetronverf?”. Het bijzondere van de dupont wol/zijdeverf dat deze voor alle bovengenoemde toepassingen c.q. vragen geschikt is.

 

Wat is Dupont wol/zijdeverf

De zijdeverven van H. Dupont zijn reeds meer dan 100 jaar bekend en geliefd. Ze worden nu weer opnieuw in België gefabriceerd volgens de beproefde receptuur. Bij zijdewinkel.nl vind je de reeks H. Dupont Classique voor het verven van wol en zijde.

 

Universele verf

De zeer geconcentreerde Dupont verven zijn veilig en gemakkelijk in het gebruik. De kleuren zijn onderling mengbaar. De kleurstoffen hechten permanent aan de wol- of zijdevezel door middel van stoomfixatie of verhitting in de magnetron. De kleuren worden daardoor lichtecht en wasbaar. Wanneer je bij ons de verf besteld, ontvang je een handleiding met recepten.

 

Kleine en grote verpakkingen

Wij leveren Dupont Classique in kunststof flacons van 125 ml,  250 ml en 1000 ml. Wij hebben alle 85 (!) kleuren op voorraad. Voor wie het fijn vindt hebben we een kleuren advies gemaakt met de primaire kleuren warm en koud, en de moeilijk zelf te mengen kleuren.

Kleuradvies H. Dupont Classique

  • Zwart: 100 Noir Concentre
  • Primair koud: 717 Jaune Primaire, 460 Magenta, 221 Cyan
  • Primair warm: 702 Helianthe Clair, 420 Carmin, 256 Outremer
  • Moeilijk / niet te mengen: 811 Havanais (schoon bruin), 923 Rhodamine, 620 Emeraude
  • Mooie pastel tinten: 618 Vert Nil, 959 Parme, 212 Pervenche

Heb je nog vragen of advies nodig over de dupont verven. Neem gerust contact met ons op!