kattenmand-breiwol

DIY @ Home XXL lontwol Kattenmand

Jouw kat vind het heerlijk om in deze kattenmand van XXL lontwol te liggen! Zachte wol, lekker stevig gebreid en voor jouw als baasje ook leuk om te zien ; -). Je kunt deze kattenmand zelf breien thuis met ons handige alles-in-een pakket. Met goede stevige opstaande rand. Je krijgt de wol, geleverd in mooie papieren zak met een gratis patroon. Je hebt geen ervaring nodig, dit gaat jou lukken! En daarna mag jouw kat er lekker in chillen!

 

Compleet pakket voor het breien van een kattenmand

  • Lontwol 100% natuurlijk ivory (ongeverfd)
  • Gratis patroon op papier
  • Inclusief video tutorial
  • Geleverd in handige papieren zak

Informatie over de chunky merino XXL lontwol kattenmand

Je kunt deze kattenmand super eenvoudig zelf maken. Je hebt alleen dit pakket nodig, en je handen! We gebruiken geen breipennen of iets dergelijks. Ook als je geen ervaring hebt, kun je toch aan de slag. Je maakt met ons patroon zelf dit super leuke mandje voor je huisdier. Het is ca. 40 a 45 cm doorsnee en geschikt voor een kat van gemiddelde grootte. Met de rechtopstaande rand is de mand lekker stevig. Je kunt de mand op de grond plaatsen, op de bank, of zoals voor kat Charlie op zijn favoriete stoel.

 

Over dit kattenmandje

Eigenaresse Sarah: “We kregen al de tijd vragen over het maken van een kattenmandje. Dus besloten we te kijken hoe we het mandje het mooiste en het stevigste konden maken en een patroon erbij te schrijven. We wilden het mandje natuurlijk wel testen, en zochten een heuse test kat. Mijn vriendin Linda heeft een prachtige rode kater genaamd Charlie en hij wilde wel meedoen. Linda leek het leuk om het mandje voor een leuk behangetje te zetten. Zodat we ook een mooie sfeerfoto zouden krijgen. Leuk bedacht, maar Charlie vond het niks. Het mandje stond er keurig, en Charlie had er echt belangstelling voor. Maar erin gaan liggen, dat lukte niet. Linda appte mij dat de pogingen waren mislukt en ik zei; Joh zet het ergens neer waar Charlie het fijn vindt. Misschien lukt het dan? En ja hoor, zodra het mandje op zolder stond op de oude stoel, tussen het strijkwerk lag Charlie binnen een paar minuten erin te slapen. Missie volbracht. We hebben een GO van Charlie! De witte kat is Sam, van onze klant Francis van der Velden. Sam had al snel de XXL merino wol deken ingepikt. Inmiddels heeft ook hij een fijn eigen kattenmandje”.

 

Klant beoordeling

Gewoon goed!

“Een beetje onzeker bestel ik lontwol voor een kattenmand. Onzeker, omdat ik de winkel niet ken. Maar alles blijkt prima in orde. Duidelijke uitleg/patroon en mooie wol. Gewoon goed dus.”

22-1-2020 Elke , Landgraaf

 

Direct online het XXL lontwol pakket bestellen

Met een leuke intro deal; 20% korting op jouw zelfmaak pakket kattenmand! Je bestelt ‘m eenvoudig hier online. Met de video instructie ga je lekker thuis zelf aan de slag.