DIY Kattenmand XXL wol | Verschillende kleuren| Incl. video

Artikelnummer
DIY Kattenmand XXL wol
Vanaf € 39,95
Op bestelling: levertijd 1 tot 8 werkdagen
  • 40 jaar familiebedrijf, sinds 1982 in het vak 
  • Groot & divers assortiment stoffen en creatieve materialen
  • Inspiratie en expertise zijde & textiel
  • Persoonlijk; direct telefonische hulp bij bestellen
  • Voor iedereen; van hobbyist tot het Rijksmuseum bestelt bij ons 

Compleet pakket voor het breien van een kattenmand

  • Lontwol 100% natuurlijke wol, biologisch geverfd
  • Keuze uit kleuren: Oker, Roze, Petrol, Groen Gemeleerd of Zwart
  • Gratis patroon

 

Informatie over de chunky merino kattenmand

Je kunt deze kattenmand super eenvoudig zelf maken. Je hebt alleen dit pakket nodig, en je handen! We gebruiken geen breipennen of iets dergelijks. Ook als je geen ervaring hebt, kun je toch aan de slag. Je maakt met ons patroon zelf dit super leuke mandje voor je huisdier. Het is ca. 40 a 45 cm doorsnee en geschikt voor een kat van gemiddelde grootte. Met de rechtopstaande rand is de mand lekker stevig. Je kunt de mand op de grond plaatsen, op de bank, of zoals voor kat Charlie op zijn favoriete stoel.

 

Patroon

Het roze mandje heeft een hogere rand. Dat kun je eigenlijk zelf bepalen, hoe hoog je de rand wilt. Met ons patroon maak je standaard de kattenmand van de lichtgrijze variant. O.b.v. je eigen wens kun je hiermee varieren. Heb je hulp nodig? Kom gerust bij ons langs in de winkel in Heemskerk. Hier hebben we een voorbeeld mandje en helpen we je graag verder.

 

Over dit kattenmandje

Eigenaresse Sarah: "We kregen al de tijd vragen over het maken van een kattenmandje. Dus besloten we te kijken hoe we het mandje het mooiste en het stevigste konden maken en een patroon erbij te schrijven. We wilden het mandje natuurlijk wel testen, en zochten een heuse test kat. Mijn vriendin Linda heeft een prachtige rode kater genaamd Charlie en hij wilde wel meedoen. Linda leek het leuk om het mandje voor een leuk behangetje te zetten. Zodat we ook een mooie sfeerfoto zouden krijgen. Leuk bedacht, maar Charlie vond het niks. Het mandje stond er keurig, en Charlie had er echt belangstelling voor. Maar erin gaan liggen, dat lukte niet. Linda appte mij dat de pogingen waren mislukt en ik zei; Joh zet het ergens neer waar Charlie het fijn vindt. Misschien lukt het dan? En ja hoor, zodra het mandje op zolder stond op de oude stoel, tussen het strijkwerk lag Charlie binnen een paar minuten erin te slapen. Missie volbracht. We hebben een GO van Charlie! De witte kat is Sam, van onze klant Francis van der Velden. Sam had al snel de XXL merino wol deken ingepikt. Inmiddels heeft ook hij een fijn eigen kattenmandje".

 

Gekleurde wol voor kattenmandjes

697 Ochre: Okergeel, meer oranje geel dan de mosterd (die wat groener is). Toen deze kleur binnen kwam dacht ik, oh hij lijkt veel op de mosterd. Maar is wel wat dieper geel en warmer van kleur.

654 Baby: Deze roze vergelijk ik altijd met dat spekje, met een gele en roze kant. En dan de roze kant. Dát is precies deze roze lontwol. Mooie kleur voor een zwarte, witte of grijze poes. (oké vloekt wel bij een rode kater).

647 Fir Mix: Een groene niet zo donker als dennengroen maar ook niet zo licht als de mos kleur,  groen met een wit erdoorheen. Een groen gemeleerde wol. Hele stoer kleur voor een kattenmand.

631 Petrol: Onze petrol wol wordt vaak groen, blauw of donkerblauw genoemd. Het is een kleur die goed werkt in heel veel interieurs. Ook voor een kattenmandje een super toffe kleur.

633 Charcoal Black: Oftwel houtskoolzwart. Diep donker echt zwart. Altijd goed qua kleur.

  • Samenstelling: 100% wol
Reviews

Reviews
U plaatst een review over:DIY Kattenmand XXL wol | Verschillende kleuren| Incl. video