workshop-zeefdrukken

Techniekles Zeefdrukken op zijde en textiel (hele dag)

Je ontvangt van ons een 6 tal stof samples groot formaat ca. 50 x 50 cm, varierend van soepele transparante zijde, glanzende zware zijde, wilde zijde maar ook werken we op andere natuurlijke stoffen zoals katoen.Wil je meer of groter werken? Beneden in de showroom vindt je stof aan de meter, voordelige coupons en kant-en-klare gerolzoomde sjaals. Je kunt dus altijd zelf kiezen wat je wilt en gaat sowieso met een stapel stoffen die bij de prijs zijn inbegrepen naar huis.

We werken met het gerenommeerde merk Pebeo Setacolor, een yoghurt dikke verf die ideaal is voor het zeefdrukken. De verven zijn onderling mengbaar. 

De zeefdruk ramen en rakels worden ter beschikking gesteld vanuit het ZIJDAR atelier. Heb je zelf een groot zeefdruk raam, neem dit gerust mee. 

Het zeefdrukken zal een hele dag zijn (lestijd van 10.00 tot 16.00 uur) in kleine groepen. Het fixeren van jouw werk kun je zelf doen in het atelier tijdens de workshop, of wij kunnen het voor je doen. Dit is volgens het reguliere tarief van onze fixeerservice en sturen op onze kosten het werk naar je toe per post.

 

Techniekles Zeefdrukken boeken

Je kunt online hier direct het aanbod zien van de geplande data en jouw techniekles Zeefdrukken op natuurlijke stoffen direct boeken. 

 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere techniekles of cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!