loes-luca-zijdar

Bezoek van Loes Luca aan onze winkel in Heemskerk

Een aantal maanden geleden bezocht Loes Luca onze winkel. Dat is natuurlijk altijd een extra verrassing, als er een Bekende Nederlander op de stoep staat. Loes zocht een bijzondere stof voor haar première in november. Een belangrijk en groot moment en ze had al een ontwerp in gedachte met een fluwelen stof. Ik, Sarah, liet haar verschillende fluwelen stoffen in kleur zien, en ze viel direct voor onze prachtige blauw-groene changeant fluweel. De basis van zuiver zijde is een groen, en de fluweel pool een diep blauwe kleur. Dit geeft een extra spannend effect aan de stof, en de kleur stond haar fantastisch.

Na een aantal maanden zagen we het resultaat op de rode loper. Echt WOW! De stof en de uitwerking zijn perfect. En wat een ontzettend leuke en aardige vrouw is Loes Luca! Ze vond mij overigens een dappere vrouw met haar onderneming. Dus die steek ik mooi in mijn zak : -)

 

Verslag premiere

Tekst Anneke Ruys | Foto Anneke Ruys

In het altijd gezellige LantarenVenster lag gisteren (op zondag 17 november) de rode loper uit voor een feestelijke avond vol film, muziek en glamour. Er was namelijk een filmpremière!

De Rotterdamse Loes Luca speelt de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse film Mi Vida. In die film speelt ze een kapster die haar droom achterna gaat en verhuist naar Spanje, om daar een kapsalon te beginnen. Naast Loes, de cast en de makers spotten we ook nog Huub van der Lubbe (De Dijk), Annet Malherbe, Pierre Bokma, Richard Groenendijk, Thekla Reuten, Gijs Naber, Arjen Ederveen, Christine van Stralen en Martine van Os op de rode loper! Alle foto's op In de Buurt.