ZIJDAR Society - lezen, leren en inspireren

Lezen, leren en inspireren bij ZIJDAR Society

Het liefste van alles zijdeschilder ik natuurlijk samen met anderen of voor anderen. Maar met de huidige Corona-maatregelen zit dat er even niet in. Nu krijg ik vaak de vraag of ik niet een online workshop wil maken. En natuurlijk heb ik daar wel over nagedacht, maar er is al zoveel online te vinden en bovendien zijn er mensen die daar een veel beter platform voor hebben dan ik in korte tijd op kan/wil bouwen. Maar omdat ik nu eenmaal ben wie ik ben, wil ik wel kunnen vertellen waar ze moeten zijn voor zo’n online workshop. Daarom heb ik zelf al eens een online les zijdeschilderen gevolgd bij Zijdewinkel.nl. (een echte aanrader, zie ook mijn blog daarover).

Nu zag ik laatst dat Sarah (eigenaresse Zijdewinkel.nl) de ZIJDAR Society gelanceerd heeft. Een online platform met veel video’s en instructies met betrekking tot o.a. zijde en zijdeschilderen. En ja hoor, inmiddels is mijn lidmaatschap bij ZIJDAR Society een feit! Voor een tientje per maand, beloven ze je een schat aan informatie en inspiratie. Ik ga even inchecken, wat rondneuzen en laat jullie weten hoe het me bevalt.