Bezoek onze winkel in Heemskerk

Stoffenwinkel bezoeken in Heemskerk: kom langs bij Zijdewinkel

Stoffenwinkel bezoeken in Heemskerk? Zijdewinkel.nl is niet alleen dé webshop voor al jouw stoffen, wij hebben ook een fysieke winkel waar je van harte welkom bent! Iedere dag weer werken wij met veel plezier in de wereld van zijde. Wij hebben een vast team dat uit diverse medewerkers bestaat. Sarah Ruijter is de eigenaresse van Zijdewinkel.nl, Ria van Els-Dubelaar is docent, Alisa Matsumoto is onze medewerker allround. Wij werken niet alleen samen in onze winkel, maar ook in ons atelier, onze groothandel en ons ZIJDE-museum. Ook worden wij regelmatig versterkt door studenten en stagiaires.

Wat is Zijdewinkel.nl?

Zijdewinkel maakt deel uit van ZIJDAR Natural Silk, welke in 1982 is opgericht in Friesland door Ria van Els- Dubelaar en Agnes Dubelaar. Zijdewinkel is een groothandel die gespecialiseerd is in natuur witte zijden stoffen en zijdeschilder producten. Hierbij kun je denken aan producten zoals kwasten, verf en producten die voor zijdeschildertechnieken kunnen worden gebruikt. Ria van Els- Dubelaar geeft nog steeds les over textiel en verzorgt diverse workshops van Zijdewinkel.nl. Wij zijn dé Zijdespecialist sinds 1982 en willen graag onze kennis over zijde delen. Zo weet iedereen wat voor prachtig uniek product zijde is en welke fantastische eigenschappen van zijde je leven een stuk mooier en gezonder kunnen maken.

Kenmerkend voor onze stoffenwinkel

Bezoek je onze stoffenwinkel in Heemskerk, dan merk je meteen onze grote passie en duidelijke visie. Wij beschikken over een gedreven team, hebben veel kennis in huis en staan altijd open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Kenmerkend voor Zijdewinkel.nl zijn de volgende punten:
- Een ruim assortiment met als hoofdproduct prachtig zijde
- Een mooie werkomgeving waar wij met plezier voor onze klanten aan de slag gaan
- Een inspirerende showroom waar wij veel waarde hechten aan gastvrijheid en service.
- Een creatief atelier waar wij workshops geven die onze klanten weer hernieuwde energie geven.
- Veel kennis op het gebied van zijde die wij met iedereen willen delen.

Waar wij voor staan

Zijdewinkel staat voor passie, plezier, kennis, klantgerichtheid, creativiteit en betrouwbaarheid. En dat merk je meteen als je onze stoffenwinkel bezoekt!

Waarom fysiek naar onze stoffenwinkel komen?

Je kunt jouw stoffen online bestellen, maar ook onze stoffenwinkel in Heemskerk bezoeken. Dit is zeker aan te raden om de volgende redenen:
- Je kunt de stof zelf uitproberen: bezoek je onze stoffenwinkel, dan kun je zelf aan de stof voelen, de kleuren goed bekijken, de val van de stof zien en gewoon even de stof voor je houden. Zo kun je zien of de stof precies past bij het project dat je in gedachten hebt en voorkom je een miskoop. Je maakt sneller de juiste keuze en gaat met een goed gevoel en de juiste stof naar huis.
- Je bent altijd verzekerd van deskundig advies: wil je weten welke stof het beste bij jouw project past? Heb je vragen over specifieke stoffen of andere vragen? Bij Zijdewinkel kunnen we je altijd van een deskundig en passend advies voorzien.
- Je kunt meteen je stof mee naar huis meenemen: veel webshops doen je bestelling dezelfde dag op de bus, waardoor je jouw stoffen de volgende dag in huis hebt. Echter kun je met een bezoek aan onze fysieke stoffenwinkel meteen jouw gewenste stoffen meenemen. Doordat wij altijd over een voorraad beschikken, zorgen wij ervoor dat je meteen met het project dat je voor ogen hebt kunt beginnen.
- Niet de ongemakken van online bestellen: misschien heb je ooit online een bestelling gedaan en zag de stof er compleet anders uit dan je eigenlijk gewild had. Dit heb je niet als je naar onze stoffenwinkel komt. Wat je ziet is dan wat je krijgt. En dat is toch veel fijner dan geen idee hebben hoe de stof er in het echt uitziet?

Kom langs bij onze stoffenwinkel in Heemskerk

Wij zijn de leukste stoffenwinkel in Heemskerk en Nederland. Als particulier kun je dagelijks bij ons terecht voor de mooiste stoffen. Ook als je geen afspraak hebt, ben je bij ons van harte welkom. Je kunt meteen je favoriete stoffen uitzoeken en mee naar huis nemen. Bij ons betaal je eenvoudig per pin of contant. Onze collectie stoffen is zeer uitgebreid. Zo hebben wij een groot aanbod zijde, katoen, linnen, viscose, ramie en hennep. Ook kun je altijd op mooie kortingen rekenen. Breng een bezoek aan onze fysieke stoffenwinkel aan de Trompet 1936 in Heemskerk en ontdek ons prachtige aanbod stoffen!