zibayou

Zijdar zijde voor Prinsjesdag

Eigenaresse Sarah van Zijdar: "In juni werd er een bestelling geplaatst n.a.v. telefonisch contact en het versturen van stalen voor flessengroene doupion zijde. En het resultaat, wow! Zo leuk!"

Antje Diertens, Tweede Kamerlid van D’66, draagt vandaag op Prinsjesdag een ensemble naar ons Zibayou-ontwerp en in ons eigen atelier in Groningen gemaakt. Nieuw is het ontwerpen en maken van de hoed, wat ons nog meer geïnspireerd heeft in onze creativiteit. 

Fotograaf: Norma van der Horst

Blij en trots! #Zibayou #watjedraagtbenjezelf  #hand-enmaatgemaakt #Prinsjedag2019

 

Over Zibayou

Zibayou is een dameskledinglabel, met als vestigingsplaats Groningen. Het creatieve brein achter Zibayou bestaat uit Petra Tjapkes en Anka Roggeveen. Ons beider achtergrond ligt in het kleermakersvak en het theaterwezen. De naam Zibayou is een samenvoeging van het Iraanse woord ‘Ziba’, wat beeldschoon betekent, en het Engelse woord ‘you’… Dat is precies onze kerngedachte: beeldschone jij! 
Momenteel werken wij aan de productie van onze eerste collectie ontwerpen. Deze presenteren wij in een privésfeer op locatie. Zibayou verkoopt vooralsnog vanuit het atelier en bij de presentaties. Aan verkoop via de website wordt gewerkt.

Neem contact op voor informatie of een afspraak. www.zibayou.nl

 

Vakmanschap

Wij zijn beide gediplomeerde, ambachtelijke kleermakers. Petra is de technisch tekenaar van de patronen volgens de Danckaertsmethode. 
Vanuit ons vakmanschap  stellen wij hoge eisen aan de pasvorm, de uitstraling en de afwerking en leveren we met hoge precisie en kwaliteit.

We zijn beide lid van de Branchevereniging Mode & Ambachten.