postnl-veilige-verzending

PostNL bezorging van pakketten

Bezorging van PostNL pakketten gaan gewoon door voor Zijdewinkel.nl en Zijdar. Onze fysieke winkel in Heemskerk is gesloten t/m juni 2020. Gelukkig kunnen wij onze materialen wel naar jou versturen via de pakketten en post.

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Hierbij het bericht van PostNL over de bezorging van pakketten. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten draagt bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijven we op verantwoorde wijze in Nederland bezorgen. Dit geldt dus ook voor de pakketten van ZIJDAR en Zijdewinkel.nl

PostNL neemt extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. In deze blog lees je meer over deze maatregelen.

 

Bezorging van post en pakketten

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Wij bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor onze klante Vanaf vandaag tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekening veld. Het is dus goed om hiervan op de hoogte te zijn als klant van Zijdar & Zijdewinkel.nl.

 

Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen voor bezorgers

We werken op dit moment aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor onze bezorgers. We treffen aanvullende maatregelen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen.

Meer informatie over de bezorging van PostNL lees je hier.