lontwol-sprei-breien

Vraag: Ik wil een extra grote bedsprei breien. Hoe doe ik dat?

Hi! Ik wil graag binnenkort een grote bedsprei breien. Alleen mijn vriend vind 100 bij ong 140 cm best klein, is het een mogelijkheid dat je 2 dekens aan elkaar maakt zodat die echt lekker groot is?

Groet Nathalie

 

Antwoord: Met 5 kilo kun je echt een grote bedsprei breien!

Goeie vraag! Je hoeft geen twee dekens aan elkaar te zetten.

If size does matter :)? En je bent al verliefd geworden op die XXL breisteek. Dan kun je met 5 kilo er echt voor gaan. Maak het gratis patroon van Zijdewinkel.nl maak je zelf een super grote deken, sprei voor op je bed, tweepersoonsdeken of yoga deken. Met deze 5 kilo maak je een plaid met een afmeting van ca. 1.25 x 250 meter. Het lont wordt aan één stuk geleverd.

 

Hoe kun je de bedsprei breien?

Je ontvangt bij iedere bestelling een gratis patroon om een plaid te breien met 5 kilo, afmeting ca. 1.25 x 250 meter. Ideaal voor een XXL deken of bedsprei. Bij iedere bestelling ontvang je ook een handige Wolwijzer met tips voor bijv. onderhoud & wassen.

 

Klant ervaring via Kiyoh

“Ik heb al twee keer een 5 kg bump besteld. Beide keren werd het pakket onverwacht snel bezorgd. De wol was van goede kwaliteit zoals beloofd. We zitten elke dag op de bank lekker onder onze gebreide deken. Het was ook heel leuk om die te maken. Dank jullie wel!”  Timea , Den Bosch

Leren breien

Wil je liever onder begeleiding jouw plaid breien? Of zoek je een leuk arrangement met vriendinnen, collega’s of voor een babyshower? Je kunt bij ons ook plaids breien in het atelier. Kijk hier voor meer informatie.