online-zijdeschilderen-met-nicole

Kun je online leren zijdeschilderen?

Ik was al een paar keer op social media een post tegengekomen over online leren zijdeschilderen en ik vroeg me steeds af: ‘Kun je online leren zijdeschilderen?’. Hoe werkt dat, heb je genoeg aan de uitleg en hoe ziet zo’n pakket er dan uit? De beste manier om daar achter te komen is natuurlijk om het uit te proberen. Dus vanuit mijn luie stoel online bij Zijdewinkel.nl het pakket besteld voor de ‘online techniekles leren zijdeschilderen deel A’.

Al gauw ontving ik een groot pakket en een mail met de links naar de video’s van de ‘online technieklessen leren zijdeschilderen A’ (en fijne bonus video’s over fixeren, aanlengen en opspannen).

Nu is een pakket van Zijdewinkel.nl voor mij altijd als het uitpakken van een kadootje en dat was deze keer niet anders. Ik geef ook eerlijk toe, ik ben dol op snuffelen in de sale en altijd op zoek naar een ‘goede’ koop. Nou, dit is een goede koop!

Een super mooi pakket waar echt alles in zit om aan de slag te gaan met zijdeschilderen. 

Een spanraam, drietandspunaises, 2 stukken mooie zijde Pongé 8, zijdeverf van Dupont (stoomfixatie) en textielverf van Javana (strijkfixatie) zodat je meteen het verschil kunt ervaren. Aanlengmiddel om mooie lichte kleuren te maken, een fijn penseel, gutta/serti waar je de lijnen mee trekt om het uitvloeien van de verf te voorkomen, effectzout voor de super mooie effecten waar je niks voor hoeft te kunnen☺ en zelfs aan de handschoenen, pipetten en het fixeerpapier is gedacht. Ik kan je nu al vertellen dat je met de zijdeverf en textielverf uit dit pakket veel meer kunt schilderen dan alleen de opdrachten uit deze online techniekles. Dus smaakt het naar meer, dan hoef je alleen maar wat zijde te bestellen en je kunt weer  lekker aan de slag.