krukje-lontwol-pakket

Nieuw in het assortiment

Iedere maand bedenk ik voor zijdewinkel.nl een leuke actie rondom een thema of gelegenheid. Deze maand heb ik gekozen voor het maken van een houten krukje met lontwol. Waarom? Omdat het voorjaar voor mij echt in de lucht hangt in maart, heb ik deze maand gekozen voor een interieur item. Ik vind het voorjaar echt samenhangen met interieur en leuke toffe woonitems maken.

 

Wat houdt het nieuwe DIY pakket in

Een DIY pakket staat voor Do It Yourself. Ofwel een zelfmaak pakket. We hebben voor jou een super leuke krukje van hout welke je zelf kunt bekleden met lontwol.Je krijgt een compleet pakket en hiermee ga je lekker aan de slag thuis! Je krijgt een DIY kaartje met het patroon erbij geleverd. Ook ontvang je een link met een exclusieve video tutorial. In de maand maart krijg je € 10,- korting op dit complete pakket!

 

Lekker aan de slag met het krukje van lontwol

Lekker aan de slag! In een handomdraai heb jij jouw eigen houten krukje met lontwol. Je maakt zelf deze toffe eye-catcher voor je interieur ; -) met ons patroontje op papier en / of video instructie. Je bent ongeveer 30 a 45 minuten bezig.

Het krukje is super leuk te stylen met een houten dienblad en/of een grote bos bloemen. Of maak een fijn hoekje met een cappuccino of wijntje.
Ook erg leuk > maak je baby kamer helemaal af met dit zelfgemaakt hippe item. En puur natuur, 100% wol en hout!

Bestel ons kant-en-klare complete pakket en je krijgt het krukje + wol + patroon + video thuis geleverd. Je kunt het krukje ook even bekijken in onze winkel in Heemskerk.

 

Technische specificaties

Lontwol is 100% merinowol in de kleur natuurlijke kleur Ivory. Het krukje is 42 cm hoog en de zit heeft een diameter van 28 cm. De kruk heeft 4 pootjes van hout. Poten zijn voorzien van vilt om je vloer te beschermen. Hout is een natuurproduct, de kleur kan daardoor ietsjes afwijken van de afbeelding.