voorjaarsvakantie-korting-zijdewinkel

Spring is coming!

Hoewel het vandaag enorm stormt, en de loungesets veilig zijn opgeborgen in de garage hier thuis, denken we toch alweer stiekem aan het voorjaar door de voorjaarsvakantie! De voorjaarsvakantie, krokusvakantie of carnavalsvakantie is een schoolvakantie van een week die in Nederland meestal wordt gehouden in de tweede helft van februari en in België in de week van Aswoensdag.

 

Leuk project voor de vakantie

Heb jij wel zin om eindelijk zo'n dikke woondeken te breien? Kom langs en scoor jouw mooie merino lontwol om zelf aan de slag te gaan. Je krijgt van ons een patroon gratis en handige wolwijzer. Met deze aanbieding en extra kassa korting misschien nog leuker om te doen. Je kunt ook een kussen XXL breien, een wandhanger maken met de big wool of een poefje haken.

Ben je meer van de stoffen? Goed nieuws. Wij zijn het zijde-walhalla van Nederland en België. We hebben prachtige gekleurde zijden stoffen zoals wilde zijdes, doupion zijdes en Tasar zijdes. Ook hebben we luchtige chiffon, transparante georgette en glanzende zachte satijn. Allemaal 100% zijde! Je kunt onze zijden stoffen ook combineren met zijdeschilderen of vilten. We hebben al deze textielmaterialen te koop in onze prachtige winkel!

 

5% extra korting

We hebben leuk nieuws voor je! We geven namelijk 5% extra kassa korting op al je aankopen in onze winkel in Heemskerk. Tijdens de Voorjaarsvakanties 10 t/m 29 februari. Kom gezellig langs!  in de mooiste stoffen en wol winkel in Heemskerk.
Zin in iets leuks tijdens je vakantie? Kom gerust eens naar onze toffe winkel! Direct aan de A9 tussen Alkmaar en Amsterdam. Gratis parkeren voor de deur.

 

Adres:

Bedrijventerrein De Trompet 1, De Trompet 1936, 1967 DB Heemskerk (Noord-Holland). Super dichtbij de A9. We zitten tussen Amsterdam en Alkmaar in. Meer info over route. Hier staat ook een filmpje met de route vanaf de entree van het bedrijventerrein.Je bent van harte welkom in onze mooie showroom waar je direct kunt shoppen en inkopen! Betaling mogelijk met pin of contant.