stoffen-voor-mode

Op zoek naar zijde voor kleding?

Zoek jij een mooie zijden stof om zelf kleding van te maken? Wij hebben de grootste collectie zijden stoffen. Van soepel vallende transparante stoffen, tot stevige niet doorschijnende dikke zijden stoffen. Mat en transparant, soepel en glanzend.Naast natuurwit hebben we ook heel veel zijde in kleur! Advies nodig?

 

Kom bij ons langs!

Heb jij iets in je hoofd wat je graag zelf wilt maken. Of wilt laten maken door een kleermaakster, coupeuse, handige moeder of tante? En ben je op zoek naar de perfecte stof? Kom bij ons langs! Laat je plaatje zien van instagram, internet of uit een tijdschrift en wij helpen je om de perfecte stof te vinden in ons assortiment. We kunnen ook even met je meedenken en rekenen hoeveel stof je nodig hebt. Daarbij hebben we ook het passende zijden garen, en natuurlijk een kop koffie of thee. We nemen altijd de tijd voor je, of als je haast hebt lopen we net even een stapje harder ; -)

 

De snoepwinkel

"Wat hebben jullie hier een fantastische snoepwinkel" horen we vaak van klanten. Heel leuk, en wij denken ook dat dit heel erg waar is haha. In ons luxe bedrijfspand op De Trompet in Heemskerk kun je bijna alle dagen van de week terecht. Meer informatie over de route en openingstijden, klik hier.