garshan-zijden-handschoenen

Garshan zijden handschoenen van bourette 34 stof zelf maken

Deze stof is enorm populair voor de productie van "Garshan zijden handschoenen", die worden gebruikt in de Ayur-veda huidverzorging en lichaamsmassage.

 

Garshan zijden handschoenen

Voor ayurvedische massage
  • stimuleert stofwisseling en bloedsomloop
  • voert stofwisselingsslakken af
  • ondersteunt de lymfedrainage
  • reduceert cellulitis

Een perfect alternatief voor de ayurvedische massage met kruidenoliën is de Ayurveda Garshan-massage: een massage met ruw zijden handschoenen waarbij géén olie wordt gebruikt. Ideaal voor het verminderen van ama, voor gewichtsverlies of bij verhoogde kapha.
Garshan-massage wordt net als de oliemassage vóór het douchen gedaan.
Garshan-massage stimuleert het bindweefsel, activeert de stofwisseling en de bloeddoorstroming.
Stofwisselingsslakken worden sneller en efficiënter afgevoerd. Het milde peeling-effect van de Garshan-handschoen helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en werkt ondersteunend bij het voorkomen en verminderen van cellulitis.

Let op: Garshan-massage dient niet te worden uitgevoerd bij: verhoogde vata, direct voor of na het eten, niet te laat op de avond (vanwege de stimulerende werking), bij ziekte, bij vrouwen tijdens zwangerschap of menstruatie.

 

Welke zijde is geschikt?

Deze Garshan-handschoenen zijn vervaardigd uit ongebleekte, zuivere natuurzijde en kunnen ook door mensen met een allergie worden gebruikt.
De gebruikte zijde wordt op bijzonder natuurvriendelijke wijze geproduceerd. Het gaat hier om de Bourette 34 zijde. Deze kun je vanaf 0.5 meter direct bestellen >>

 

Zijde voor schoonheidssalon

Voor groothandel klanten zoals schoonheidssalons, therapeuten en schoonheidsspecialistes gelden gunstige inkoopvoorwaarden. Deze kun je hier vinden.