gekleurde-lontwol

Zin in een mooie woondeken in gekleurde lontwol?

Wij hebben keuze uit 40 kleuren lontwol voor het breien van een woondeken. Voor welk kleurtje ga jij?

 

Mustard: De beste merinowol voor dikke breiers, in de prachtige kleur mosterd. Mosterdgeel een lelijke kleur? Welnee, het is een super hippe mooie kleur die goed gecombineeerd kan worden met natuurtinten en andere kleuren. Kijk maar eens op inspiratie pagina's van VT Wonen en andere Woonmagazines. Mosterd of Okergeel is de BOMB!

 

Custard: Custard? Dat is toch... een mengsel van eieren en melk dat verdikt wordt door het te verwarmen tot 80 °C. In de meeste gevallen gebruikt als een nagerecht, maar ook gebruikt voor het maken van pudding en andere soorten gerechten? Ja zeker! Maar deze Custard is ook een fantastische poeder gele tint lontwol. In 27 micron met de stevigheid en toch fijnheid voor het breien van lekkere woonplaids en kussens. Aan de slag dus! En onder dit plaid kun je heerlijk... juist... een bakje Custard eten. Knoei je, dan zie je er niks van ; -)

 

Blush: Deze fantastische poedertint blush is om verliefd op de worden, wat een beauty! Past ook prachtig bij de kleur van 2018: Heart Wood. De 27 micron zorgt ervoor dat je lekker stevig kunt breien en dit fluffy woonplaid toch reuze zacht aanvoelt. Een feestje om naar te kijken en een kleur die in ieder interieur tot haar recht komt.

 

Aubergine: Supersnel en heel leuk, dat is het armbreien of XXL breien met lontwol. Deze dikke aubergine lontwol is een prachtige kleur diep paars, sjiek en stijlvol.

 

Powder: Supersnel en heel leuk, dat is het armbreien of XXL breien met lontwol. Deze dikke lontwol hebben we Powder genoemd en is een poeder zand kleur. Past dus eigenlijk in ieder interieur. Op de bank of als eye-catcher op je bed of bij de open haard.

 

Brick: Supersnel en heel leuk, dat is het armbreien of XXL breien met lontwol. Deze dikke lontwol in de kleur Brick is bijna koperoranje te noemen. Echt een intense mooie diepe oranje kleur. Geen Bassie-de-clown oranje dus. Op de bank of als eye-catcher op je bed of bij de open haard.

 

Mint: Supersnel en heel leuk, dat is het armbreien of XXL breien met lontwol. Voordelige lontwol met een mooie zijdezachte glans in verschillende kleuren waaronder deze Mint. Het is echt een poeder tint, dus bijna pastel kleur. 

 

Turquoise: Supersnel en heel leuk, dat is het armbreien of XXL breien met lontwol. Voordelige lontwol met een mooie zijdezachte glans in verschillende kleuren waaronder deze Turquoise. Een heldere en intense kleur blauw, een klassieke kleur die niet mag ontbreken in onze prachtige assortiment gekleurde merino wol direct uit voorraad leverbaar.

 

Lila: Van VT Wonen tot libelle, velen gingen je al voor. En het is echt super simpel, met 3 kilo wol heb je zelf jouw eigen woonplaid. Bespaar je ook nog eens tientallen euro's door het lekker zelf te doen i.p.v. een kant-en-klaar plaid te kopen. Deze coordelige lontwol met een mooie zijdezachte glans in verschillende kleuren is direct uit voorraad leverbaar. Deze poeder / pasteltint Lila is een beauty, en wellicht net de kleur die jij zoekt! Lekker breien, have fun!

 

Direct online te bestellen!

Bekijk al onze kleuren hier te bestellen in 50 gram, 250 gram, 1 kilo, 3 kilo (woondeken) of een bump van 4.7 kilo.