opc_loader

Veel gestelde vragen over:

 • Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om zakelijk in te kopen?

  Onze groothandel is er voor bedrijven, scholen, instellingen, wederverkopers, docenten en studenten. Bij het aanmaken van je zakelijke account vragen wij om een KVK nummer en BTW nummer. Heb je deze niet, omdat je bijvoorbeeld een start-up bent, student, of omdat je een stichting bent. Mail ons dan om te overleggen via info@zijdar.nl.

 • Hebben jullie ook een groothandel?

  Jazeker, wij hebben ook een groothandel: ZIJDAR Natural Silk. Je kunt hier ook online inkopen: www.zijdargroothandel.nl

 • Hebben jullie zakelijke prijslijsten beschikbaar?

  Jazeker! Deze kun je opvragen via info@zijdar.nl en krijg je per mail toegestuurd in PDF. Inclusief de algemene informatie over het zakelijk bestellen.

 • Moet ik ook echt groot bestellen via de groothandel?

  Bij onze groothandel bieden we de service dat je ook kleine hoeveelheden kunt bestellen, bijvoorbeeld om een stof, kleur of materiaal te testen. Je betaalt dan dezelfde prijs als op Zijdewinkel.nl maar hebt wel het BTW voordeel. Bovendien krijg je bij jouw eerste bestelling een code voor gratis verzending, waar je het hele kalenderjaar gebruik van kunt maken. Dat scheelt dus ook direct qua kosten.

  Des te groter je besteld, des te meer voordeel. We werken hiervoor met staffels. Op een rol stof een normale groothandelskorting van 35% tot 40% korting, maar je kunt dus ook 1 meter kopen op de groothandel : -). Dat is de service van ZIJDAR!

Menu