opc_loader
Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Merken

Groothandel account voor bedrijven bij ZIJDAR Natural Silk

Wij hadden voorheen een aparte website www.zijdargroothandel.nl. Het nadeel was dat je ook als particulier de zakelijke prijzen zag. En dat je als zakelijke klant niet direct het voordeel zag (in kortingspercentage of bedrag) t.o.v. de particuliere prijs. Daarom hebben we nu op zijdewinkel.nl de mogelijkheid om in te loggen als zakelijke klant. Het assortiment is dus hetzelfde, maar als zakelijke klant krijg je wel direct korting op alle producten.

Account aanmaken

Om in te loggen als zakelijke klant dien je eenmalig een account aan te maken. Je vult jouw bedrijfsnaam, KVK nummer en BTW nummer. Plus jouw email adres en alle NAW gegevens. Jouw account wordt dan goed gekeurd. Je kunt dan inloggen met het email adres wat je hebt ingevuld bij de registratie en het door jou zelf gekozen wachtwoord.

Inloggen

Wanneer je een zakelijk account hebt kun je op ieder moment inloggen op zijdewinkel.nl. Na het inloggen zie je de voor jou geldende prijzen en korting. Je kunt de groothandel direct herkennen aan het logo linksboven. Hier staat Zijdar Groothandel i.p.v. het zijdewinkel.nl logo.

Korting en staffelkorting

Je krijgt standaard 5% korting op het hele assortiment. Daarnaast gelden er staffelkortingen. Afhankelijk van de hoeveelheid die je afneemt. Bijvoorbeeld 6 meter stof of een rol. 6 sjaal, 24 sjaals of een pakket van 48 sjaals. De korting loopt op tot 30%. En daarboven op ontvang je ook nog eens de 5% extra korting. Dat is het voordeel van de zakelijke klanten.

Prijslijsten en producten

Je vindt hier al onze PDF prijslijsten online waarop je al onze producten per categorie kunt zien. Je ziet hier ook de staffelkortingen die van toepassing zijn.

Menu