opc_loader
ketting-vilten

Ketting vilten | Mini workshop

Praktische informatie

 Tijd: Je kunt deze dag uit vier tijden kiezen: 10.00 - 11.00 uur, 11.00 - 12.00 uur, 13.00 - 14.00 uur, 14.00 - 15.00 uur.

Docent: Gerda Keereweer

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
7,50
VKG Ketting vilten
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Voorraad
Voorraad:
 24 items
Levertijden
Levertijd:
Direct uit voorraad!

In deze leuke miniworkshop laat Gerda Keereweer je zien hoe je een ketting vilt. 

Je gaat aan de slag met verschillende kleuren merinowol, eventueel zijde vezels, water met zeep, mallenfolie en een schaar. Techniek: nat vilten.

Deze workshop is een leuke kennismaking en onderdeel van de VKG Mini Workshops. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen!

Praktische informatie

Voor deze workshop in samenwerking met de VKG (ViltKontaktGroep) zijn 4 tijden gepland. De workshops duren een uur. Je kunt jezelf inschrijven voor 1 of meerdere workshops. Tijdens het wachten kun je rondkijken in het ZIJDE-Museum, in de winkel/groothandel, aan de leestafel plaats nemen, koffie / thee drinken en kennismaken.

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer!

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Alternatieve artikelen:

Menu