opc_loader
Pongee 5 / Natuurwit / 140 cm breed

Pongee 5 / Natuurwit / 140 cm breed

Artikelnr: Z2B

Klassieke collectie

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
11,60
Formaat stof
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Voorraad
Voorraad:
 77 items
Levertijden
Levertijd:
Direct uit voorraad!

Specificaties

  • Samenstelling: 100% zijde
  • Kleur: Natuurwit
  • Breedte:  140 cm
  • Gewicht: 28 gram
  • De lengte van de stof bepaal je zelf. Verkrijgbaar vanaf 0.5 meter. Je kunt ook bijvoorbeeld 2.5 meter bestellen door 1 x 2 meter en 1 x 0.5 meter te bestellen. Meerdere meters worden aan elkaar geleverd.

Deze Pongee 5 is 140 breed. Werkt dus heerlijk! Zeker als je de stof daarna nog wilt verwerken tot shawl, omslagdoek, paneel, enz.

Pongee zijde is de meest bekende en verkochte zijden stof. Deze stof is zeer fijn, licht qua gewicht en heeft een prachtige zijden glans. De verf vloeit zeer goed en regelmatig uit in alle richtingen op op deze stof. Succes gegarandeerd! Vanwege haar fijne prijs een absolute topper en een echte ZIJDAR favoriet.

De Pongee 5 is ook geschikt als gordijnstof (let op: zijde is gevoelig voor UV licht, voorzichtig dus met ramen aan de zonnige zuidkant). Tip: de gekleurde Pongee 5 (bestelcode Z109) en gekleurde Pongee 8 (bestelcode Z17A) op 90 cm breed, of de pongee 8 op 140 cm breed (bestelcode H506D)

Je kunt ook vilten op deze pongee 5 zijde, (nuno vilten - wolvezels vilten met zijden stof). Het is handig om dan ervaring te hebben met vilten, omdat het vilt procedee iets moeilijker gaat. Ben je startende vilt(st)er, dan kun je het beste aan de slag gaan met chiffon zijde. In wit verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, zoals de chiffon 3.5, chiffon 4.5, crinckle chiffon en chiffon 6. Chiffon zijde is er ook in verschillende kleuren chiffon en zeer aantrekkelijk geprijsd!

Wil je de pongee zijde als voeringsstof gebruiken, dan adviseren wij de zwaardere kwaliteit zoals de Pongee 8 (ook in kleur verkrijgbaar) of Pongee 10.

Op de afbeelding zie je een handbeschilderde pongee 5 natuurwit in verschillende tinten met een zouttechniek, geverfd met onze ZIJDAR Zijdeverf.

Veel recepten voor het zijdeschilderen, en bijvoorbeeld de zouttechniek vind je bij recepten.

Lees meer over pongee zijde op onze Informatie & Inspiratie pagina met foto's en videos: https://www.zijdewinkel.nl/pongee-zijde-/

Alternatieve artikelen:

Menu