Zijde - Viscose Fluweel - Kleur

Artikelnummer
V727W
Vanaf € 89,00
Op bestelling: levertijd 1 tot 8 werkdagen
  • 40 jaar familiebedrijf, sinds 1982 in het vak 
  • Groot & divers assortiment stoffen en creatieve materialen
  • Inspiratie en expertise zijde & textiel
  • Persoonlijk; direct telefonische hulp bij bestellen
  • Voor iedereen; van hobbyist tot het Rijksmuseum bestelt bij ons 

Grande collectie

Al onze gekleurde stoffen vallen onder de Grande Collectie. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 1 meter. Gekleurde stoffen zijn op bestelling en niet retourneerbaar. Twijfel? Bestel een staal of kom langs in onze winkel. 

Het verven van onze gekleurde stoffen gebeurt volgens de Ökotex-100 norm, o.a. geen gebruik van milieuvervuilende hulp- of verfstoffen.

 

Zijde-viscose fluweel 

Een basis van zuiver zijde, een pool van viscose, maakt samen deze prachtige combinatie van zijde-viscose fluweel.

 

Devoreren 

De basis van het zijde-viscose fluweel bestaat uit zuiver zijde, de fluweel pool is van viscose. Het leuke van deze stof is dat je het fluweel ook kunt devoreren. Ook wel bekend als Ausbrenner of Burn Out (vind ik zelf minder gezellig klinken). Hiermee kun je zelf unieke dessins maken, en bijvoorbeeld je naam schrijven ;-). 

Wil je dit leren? Kom naar een workshop devoreren! Besteed je voor meer dan € 100,- aan materiaal in onze (online) winkel. Dan kun je een GRATIS VIP workshop volgen. In dit aanbod komt ook devoreren aan bod.

 

Loes Luca 

ZIJDAR levert stof premiere Loes Luca.

"In 2019 bezocht Loes Luca onze winkel. Dat is natuurlijk altijd een extra verrassing, als er een Bekende Nederlander op de stoep staat. Loes zocht een bijzondere stof voor haar première in november. Een belangrijk en groot moment en ze had al een ontwerp in gedachte met een fluwelen stof. Ik, @sarah_ruijter , liet haar verschillende fluwelen stoffen in kleur zien, en ze viel direct voor onze prachtige blauw-groene changeant fluweel. De basis van zuiver zijde is een groen, en de fluweel pool een diep blauwe kleur. Dit geeft een extra spannend effect aan de stof, en de kleur stond haar fantastisch.

Na een aantal maanden zagen we het resultaat op de rode loper. Echt WOW! De stof en de uitwerking zijn perfect. En wat een ontzettend leuke en aardige vrouw is Loes Luca! Ze vond mij overigens een dappere vrouw met haar onderneming. Dus die steek ik mooi in mijn zak : -)" 

#loesluca #mivida #zijdar

 

Première - november 2019 

Foto: Anneke Ruys

  • Dessin: Geen (effen/uni)
  • Samenstelling: 18% zijde - 82% viscose
  • Weefsel: Fluweel
  • Uiterlijk: Lichte glans, Niet-transparant, Soepel vallend, Structuur
  • Toepassing: (Blok)printen, Devoreren, Fotografie, Gordijnen, Jurk, Kleding, Linten , Marmeren, Pantalon, Rok, Sierkussens , Theater / dans, Top, Zeefdrukken, stempelen
Reviews

Reviews
U plaatst een review over:Zijde - Viscose Fluweel - Kleur