opc_loader
Ria aanlengen zijdeverf

Online Techniekles | Aanlengen zijdeverf met Diluant | Video

Artikelnr: WSOaanlengenzijdeverf
9,00
x
Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Algemene informatie

Online Techniekles | Aanlengen van zijdeverf met diluant 

NIEUW! Online technieklessen. Wat fijn is voor jou is als cursiste; je hebt zelf de keuze wanneer je de techniek les volgt. Dit kan ook 's avonds zijn of in het weekend. Bovendien scheelt het je reistijd naar ons toe. We werken in een informele sfeer, ook in de video's. Technisch zijn we sterk en hebben heel veel kennis van onze producten en toepassingen. Ook laten we je veel voorbeelden zien ter inspiratie.

Hoe werkt het?

1. Bestel jouw Techniekles Aanlengen van zijdeverf met diluant door deze in de winkelmand te stoppen. Je kunt er voor kiezen om extra materialen direct mee te bestellen. Dit is geen must! Misschien heb je alles al in huis, en mis je alleen de theorie, kennis en een handige praktijk opdracht om aan de slag te gaan. 

2. Kies bij Verzending; workshop atelier, dan betaal je geen verzendkosten! 

3. Je ontvangt een link per mail naar de online training.

4. Je start de online training op ieder gewenst moment!

Informatie / inhoud van deze online techniekles

De theorie en de praktijk van het aanlengen van zijdeverven met Diluant zie je in deze online video instructie van ZIJDAR! Vroeger noemde we de verdunner ook wel Fondnet, nu dus Diluant. Wij hebben het assortiment van Dupont Diluant, uit het Frans vertaald de verfverdunner. Je kunt dit in geconcentreerde vorm kopen (concentre: nog aanlengen met water) of klaar voor gebruik (prepare). Wanneer je de Diluant geconcentreerd koopt dan leng je het aan met water, 40 ml Diluant op 1 liter water. De Diluant Prepare kun je direct mengen met de zijdeverf. Je kunt de Diluant van Dupont mengen met zijdeverven van Dupont maar ook met zijdeverven van Zijdar & AVANTGARDE mengen. Ria laat je exact in een demonstratie zien hoe je dit doet. Ze neemt je mee in de voorbereiding met het recept, en ze laat de praktijk zien. Hoe zorg je voor een prachtig kleurverloop in toon van de verven.

Handig om klaar te hebben staan als je de theorie ook direct in de praktijk wilt brengen; zijdeverf, diluant in geconcentreerde vorm of kant en klaar voor gebruik, een kwast, pipetten en een mengpaneeltje. Kleine plastic bakjes en een pen en papier zijn ook fijn om bij de hand te hebben.

De genoemde artikelen hierboven zie je ook beneden staan bij "aanbevolen artikelen". 

Beoordelingen (0)
Online Techniekles | Aanlengen zijdeverf met Diluant | Video heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Menu