opc_loader
Pongee 5 / Natuurwit / 90 cm breed

Pongee 5 / Natuurwit / 90 cm breed

Artikelnr: Z2

Klassieke collectie

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
6,60
Formaat stof
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Voorraad
Voorraad:
 274 items
Levertijden
Levertijd:
Direct uit voorraad!

Specificaties

  • Samenstelling: 100% zijde
  • Kleur: Natuurwit
  • Breedte: 90 cm
  • Gewicht: 20 gram
  • De lengte van de stof bepaal je zelf. Verkrijgbaar vanaf 0.5 meter. Je kunt ook bijvoorbeeld 2.5 meter bestellen door 1 x 2 meter en 1 x 0.5 meter te bestellen. Meerdere meters worden aan elkaar geleverd.

Over Pongee zijde

Pongee zijde is de meest bekende en verkochte zijden stof. Deze stof is zeer fijn, licht qua gewicht en heeft een prachtige zijden glans. De verf vloeit zeer goed en regelmatig uit in alle richtingen op op deze stof. Succes gegarandeerd! Vanwege haar fijne prijs een absolute topper en een echte ZIJDAR favoriet.

Pongee als gordijn stof

De Pongee 5 is ook geschikt als gordijnstof (let op: zijde is gevoelig voor UV licht, voorzichtig dus met ramen aan de zonnige zuidkant). Tip: de gekleurde Pongee 5 (bestelcode Z109) of de pongee 8 op 140 cm breed (bestelcode H506D)

Vilten op zijde

Je kunt ook vilten op deze pongee 5 zijde, (nuno vilten - wolvezels vilten met zijden stof). Het is handig om dan ervaring te hebben met vilten, omdat het vilt procedee iets moeilijker gaat. Ben je startende vilt(st)er, dan kun je het beste aan de slag gaan met chiffon zijde. In wit verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, zoals de chiffon 3.5, chiffon 4.5, crinckle chiffon en chiffon 6. Chiffon zijde is er ook in verschillende kleuren chiffon en zeer aantrekkelijk geprijsd!

Pongee voeringsstof

Wil je de pongee zijde als voeringsstof gebruiken, dan adviseren wij de zwaardere kwaliteit zoals de Pongee 8 (ook in kleur verkrijgbaar) of Pongee 10.

Inspiratie op de afbeeldingen

Op de afbeelding zie je een handbeschilderde pongee 5 natuurwit in blauwtinten, geverfd met onze ZIJDAR Zijdeverf, en een nuno-vilt shawl waarbij gebruik is gemaakt van zwart naaldvilt (bestelcode D173) en witte pongee zijde.

Speciale blog over Pongee zijde

Lees meer over pongee zijde op onze Informatie & Inspiratie pagina met foto's: https://www.zijdewinkel.nl/pongee-zijde-/

Alternatieve artikelen:

Menu