opc_loader

Voorraad informatie: i.v.m. een update zijn de voorraden die momenteel online staan niet actueel. Je mag ons altijd bellen of mailen om de voorraad na te vragen! Veel staat op - geen voorraad - terwijl praktisch alles uit voorraad leverbaar is ; -)

Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Speciaal voor jou als consument

      

Betalingsmogelijkheden
Klantbeoordelingen

Handige instructies

Wasvoorschrift

Test altijd een klein stukje, alvorens het hele stuk te wassen! Zeker met handbeschilderde zijden stoffen loont het enorm om een test stukje of proeflapje van het zijdeschilderen mee te fixeren en daarna als test te wassen. Zo zie je hoe de stof en verf reageert. Lees hier ons uitgebreide wasvoorschrift.

Fixeren van zijden stoffen

Wanneer je zijdeverf (Dupont, Avantgarde, Zijdar) hebt gebruikt om jouw zijden stoffen te beschilderen, dien je deze te fixeren door middel van stoom. Bij egaal - één kleur - aanverven kun je ook gebruik maken van een verfbad (pan op het vuur, warm water). Een instructie over het badverven hebben wij ook online staan. Bij vrije technieken kun je gebruik maken van de magnetron om te fixeren. Met vrije technieken bedoelen we bijvoorbeeld afbinden. Bij kleine stukken kun je het werk fixeren door middel van een snelkookpan (stoom). Het nadeel hiervan is wel dat je vouwen in de stof mee fixeert die er soms weer moeilijk uitgaan. Lees hier alles over het fixeren en onze fixeerservice.

Retourneren

Niet blij met jouw aankoop? Lees ons eenvoudige retourbeleid!

Onderhoud van jouw wollen XXL plaid

Merinowol is een prachtig natuurproduct. Daar horen specifieke eigenschappen bij. De wol kan ook een geur hebben. Lees alles over het wassen van jouw plaid, onderhoud, het pluizen en wat je kunt doen tegen de geur in onze Wol Wijzer.

 

 

Menu