opc_loader
bump-ivoor

Bump 12,2 kilo Lontwol Ivory

Artikelnr: KZW1321B1

Bump 12,2 kilo

Op verzoek van velen, de bump Ivoor in 12,2 kilo. Dit is met name reuze handig als je de wol nog wilt verdelen, bijvoorbeeld in zakken van 3 kilo, speciaal voor plaids. Dan heb je precies 4 stuks uit een bump.

Offerte

Wil je meer bumps bestellen? Mail ons dan voor een offerte op maat!

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
225,00 193,00 Hoera! Je bespaart: 14%
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Artikelnummers
EAN:
7433638287247
Voorraad
Voorraad:
 0 items
Levertijden
Levertijd:
Op bestelling 1-8 werkdagen

Bump van 12,2 kilo lontwol Ivory

Met deze 12,2 kilo lontwol brei je wel 4 grote woondekens. Je kunt de bump lekker zelf opmaken,  of je deelt 'm samen met vriendinnen. De laagste prijs voor het mooiste lontwol. Ongeverfd, puur natuur. Je kunt natuurlijk ook een XXXL plaid ervan breien.Het is de perfecte eye-catcher voor in je interieur. Het is niet moeilijk en iedereen kan breien. Wil je even op weg geholpen worden of meer informatie over het XXL breien, kijk dan op onze speciale pagina over het breien met lontwol. 

Wat zegt het aantal micron over de lontwol?

Deze merinowol is 25 micron. Perfect voor spinnen, vilten en armbreien. Hoe lager het micron-getal, des te fijner de wol. Je betaalt voor de zachtheid van de wol. Hoe grover de wol, des te voordeliger. Hoe fijner de wol, des te zachter en dus ook duurder.

De geur van de lontwol

Wol is een natuurproduct en de wol kan een geur hebben. Soms is deze sterker dan de andere keer. Wol wordt gewassen en gekaard, en daarna komt dit op pallets naar ons toe. Afhankelijk van de snelheid tussen het wassen, kaarden en levering aan ons, én de tijd die wol bij ons in de opslag staat, wordt de geur eigenlijk bepaald. Hoe langer de tijd ertussen, des te minder wordt de geur. Niet iedereen is even gevoelig voor de geur. De één heeft drie katten en ruikt dit niet, de ander ruikt één kat al op het tuinpad. Dat is heel persoonlijk. Daarnaast geldt ook dat wanneer de ruimte kleiner is (bijvoorbeeld een slaapkamer) de geur sterker overkomt dan in een grote ruimte (woonkamer). Heb je de wol ontvangen en vind je de geur onaangenaam, dan kunnen de volgende tips jou helpen:

  • Laat de wol een paar dagen buiten luchten
  • Stop de wol in een vuilniszak met een geurtje, bijvoorbeeld de Lavendel vuilniszakken van de Action. Knoop de zak stevig dicht en laat een paar dagen staan.
  • Spuit de wol in met een geurspray zoals Febreze
  • Heb geduld : -)

Heb je toch nog vragen over de wol of de geur, mail gerust! De geur geldt overigens met name voor de natuurlijke, ongeverfde wol (ivory, antraciet, lichtgrijs). De geverfde wol hebben door een verf procedé niet tot nauwelijks geur.

Alternatieve artikelen:

Menu