opc_loader
Workshop Zijden sjaal verven in je kracht kleuren!

Workshop Zijden sjaal verven in je kracht kleuren!

Artikelnr: WSfengshui
129,00
WS Intuitief Schilderen
x
Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Algemene informatie

Praktische informatie

Datum:  Kies hierboven de gewenste datum. Je kunt voor een groep vanaf 4 personen ook kiezen voor de "Datum in overleg". We nemen dan na jouw aanmelding contact op om samen een datum te plannen.

Tijd: De tijden staan bij de data vermeld. Je kunt 15 minuten voor aanvang binnenlopen voor koffie/thee/iets lekkers. En alvast even rondkijken in ons mooie atelier.

Docent: Paula van Diepen Feng Shui Expert en Sarah Ruijter van Zijdar /Zijdewinkel.nl

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Toepassingen

Verf een zijden sjaal in jouw kracht kleuren!

Wist je dat er kleuren zijn die je niet alleen goed staan, maar ook echt versterken en kracht geven? Tijdens deze speciale middag bij Zijdar Natural Silk kun je jouw kracht kleuren, gebaseerd op je geboortehoroscoop, laten berekenen door Feng Shui specialiste Paula van Diepen. Tijdens een unieke workshop ga je daarna aan de slag met het kleuradvies en verf je jouw persoonlijke kracht sjaal van 100% zijde o.l.v. zijde expert Sarah Ruijter.

Wat gaan we doen?

Aan de hand van jouw Chinese geboorte chart, wordt een persoonlijke analyse opgesteld. In deze analyse is een omschrijving opgenomen van jouw karakter met positieve en negatieve eigenschappen, balans tussen de vijf elementen met yin yang verhouding, je kansen en uitdagingen. Ook word je geadviseerd over welke kleuren en elementen jou ondersteunen en kracht geven.

Je opgedane kennis kun je daarna direct in praktijk brengen bij het verven van een natuurzuivere zijden sjaal in jouw persoonlijke succes kleuren. Zo heb je altijd een talisman bij de hand om te dragen tijdens belangrijke gebeurtenissen en afspraken! Bovendien vertellen we je alles over het fantastische materiaal zijde en haar veelzijdigheid

Aanmelden?

Mail Paula via info@fengshuifeelings.nl en geef daarbij aan:
• Jouw voor- en achternaam, geboortedatum en tijd
• Je ontvangt direct een bevestiging van ons

Praktische informatie

Docent: Paula van Diepen & Sarah Ruijter

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer! Kom je voor een workshop, dan kun je bij aanmelding altijd even overleggen over de haal- en brengservice o.b.v. beschikbaarheid.

We werken in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 6 personen waarbij voldoende persoonlijke ruimte en aandacht is.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Kosten - All inclusief! En 10% korting!

Kosten: € 125,- p.p. inclusief, koffie / thee, een uitgebreid persoonlijk rapport, een zijden sjaal, en benodigdheden.

Tijdens de cursus of na afloop is er gelegenheid om materialen (bij) te kopen. De betaling voor de materialen kun je direct in onze shop/showroom voldoen (pin of contant). Je krijgt als deelnemer aan het ZIJDAR Atelier 10% korting op de dag zelf.

Doe je mee?

Wij hebben ontzettend veel zin in deze workshop ter kennismaking met Chinese astrologie en de veelzijdigheid van zijde. En jij hopelijk ook!
Wil je meer weten over Feng Shui? Kijk dan op www.fengshuifeelings.nl of stuur een mail voor meer informatie.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Mail ons gerust op info@zijdewinkel.nl of bel 0251 750 276. Wij helpen je graag verder!

Beoordelingen (0)
Workshop Zijden sjaal verven in je kracht kleuren! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Menu