opc_loader
pen tekenen

Workshop Connecting the dots; Zijde schilderen met een vooraf handgetekend ontwerp

Praktische informatie

Datum:  Kies hieronder de gewenste datum. Kun je deze datum niet of staan er nog geen data gepland. Kies dan voor "Datum in overleg". We nemen dan na jouw aanmelding en betaling contact op om samen een datum te plannen waarop jij kunt en ons atelier plus docent beschikbaar is.

Tijd: De tijden staan bij de data vermeld. Je kunt 15 minuten voor aanvang binnenlopen voor koffie/thee/iets lekkers. En alvast even rondkijken in ons mooie atelier.

Docent: Sonja Andela -  www.sonja-andela.nl

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
69,00
WS Connecting the dots
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Voorraad
Voorraad:
 7 items
Levertijden
Levertijd:
Direct uit voorraad!

Workshop Connecting the dots; Zijde schilderen met een vooraf handgetekend ontwerp

De Circle of dot is hip, tijdloos, duurzaam en verbindt zich met veel designs. Het is de kracht van de herhaling die vaak zo spannend is. Kijk maar naar Yayoi Kusama, een wereldberoemd kunstenaar, die haar leven lang dots tekent. Ook ik zelf ben bevangen door simpele vormen en herhalingen en geef dit graag door. Je kunt in deze techniek werken in eenvoud en veelomvattendheid, tussen veel kleur of stilte. Tijd om je eigen handgemaakte sjaal te maken! Laat je meedrijven in de wereld van de dots. In deze workshop werken we naar een einddoel om een zijden sjaal te maken met diverse technieken, in dots en/of circles, wat voor iedereen toereikend is. 

We gaan werken en je maakt kennis met

  • Een zijden sjaal
  • Zijde verf/ textiel verf
  • Spanramen
  • Serti
  • Antifusant
  • Penselen
  • Oost Indische inkt en kroontjespen en papier

We beginnen met orienteren door middel van een kleine tekening op schaal te tekenen met kroontjespen en inkt op papier. Je kunt hierbij van alle kanten van het papier gaan tekenen. Met als doel om te kijken hoe je later je compositie op je sjaal gaat maken. We gaan verder op de sjaal, waar we met open circles en dichte dots gaan werken waardoor je spannende resultaten krijgt. Dit doen we met behulp van antifusant, serti, dekkende verf en de uitvergrote versie van je tekening.

Leuk je te ontmoeten! www.sonja-andela.nl

Praktische informatie

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer! Kom je voor een workshop, dan kun je bij aanmelding altijd even overleggen over de haal- en brengservice o.b.v. beschikbaarheid.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Onze agenda is flexibel!

Kun je deze datum niet of wil je jezelf aanmelden met een groep (mogelijk vanaf 5 personen). Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten - All inclusief! En 10% korting!

Kosten: € 69,- inclusief, koffie / thee en natuurlijk alle wol en materialen.

Alleen tijdens onze reguliere openingstijden - dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur & 1e zaterdag van de maand 10.00 - 16.00 uur

Tijdens de cursus of na afloop is er gelegenheid om materialen (bij) te kopen. De betaling voor de materialen kun je direct in onze shop/showroom voldoen (pin of contant). Je krijgt als deelnemer aan het ZIJDAR Atelier 10% korting op de dag zelf.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag verder!

Alternatieve artikelen:

Menu