opc_loader
Shollen vilt techniek | Mini workshop

Shollen vilt techniek | Mini workshop

Praktische informatie

Tijd: Je kunt deze dag uit vier tijden kiezen: 10.00 - 11.00 uur, 11.00 - 12.00 uur, 13.00 - 14.00 uur, 14.00 - 15.00 uur.

Docent: Carine v/d Molen

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
7,50
VKG Schollen vilt techniek
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Voorraad
Voorraad:
 24 items
Levertijden
Levertijd:
Direct uit voorraad!

Schollentechniek

In deze leuke workshop leer je de schollentechniek. Je kan het lapje gebruiken om de klep van een tasje of boekje mee te versieren. Je gaat aan de slag met verschillende kleuren merinowol, water met zeep, afplaktape en een schaar. Techniek: nat vilten

Praktische informatie

Voor deze workshop in samenwerking met de VKG (ViltKontaktGroep) zijn 4 tijden gepland. De workshops duren een uur. Je kunt jezelf inschrijven voor 1 of meerdere workshops. Tijdens het wachten kun je rondkijken in het ZIJDE-Museum, in de winkel/groothandel, aan de leestafel plaats nemen, koffie / thee drinken en kennismaken.

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer!

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Alternatieve artikelen:

Menu