opc_loader
workshop-alter-ego

Techniekles Alter Ego 2 kleuren verven / It's Magic! (halve dag)

Artikelnr: WSmagic

Praktische informatie

Datum:  Kies hieronder de gewenste datum. Kun je deze datum niet of staan er nog geen data gepland. Kies dan voor "Datum in overleg". We nemen dan na jouw aanmelding en betaling contact op om samen een datum te plannen waarop jij kunt en ons atelier plus docent beschikbaar is.

Tijd: De tijden staan bij de data vermeld. Je kunt 15 minuten voor aanvang binnenlopen voor koffie/thee/iets lekkers. En alvast even rondkijken in ons mooie atelier.

Docent: Alisa Matsumoto van Zijdar /Zijdewinkel.nl

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
49,00
WS 2 kleuren verven
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 100,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Voorraad
Voorraad:
 15 items
Levertijden
Levertijd:
Direct uit voorraad!

Tweekleuren verven of It's Magic! En dat is het... echt : -)

Eén van onze favoriete technieken leren we jou deze dag. Met 99% kans dat je net als ons verliefd & verslaafd wordt aan deze stoffen en techniek.

Een stof opgebouwd uit twee verschillende materialen – cellulose en eiwit – wordt in één verfbad in twee verschillende kleuren geverfd. Als eerste behandelen we een stuk materialenkennis en stoffenleer. Na de theorie van het verfproces gaan we kleurstalen in verschillende dessins maken.

Thuis zou je voorafgaand aan het verf proces de stof eerst kunnen devoreren (etsen) en daarna nog kunnen vilten. Het devoreren leren wij ook in een dagworkshop. Proeven die je hierin bijvoorbeeld eerder hebt gemaakt kun je meenemen naar deze ochtend met de verftechniek. Zijdewinkel.nl verkoopt ook stoffen geschikt voor het devoreren in wit satijn en zwart en wit fluweel. Ook hebben we machinaal gedevoreerde stoffen in verschillende dessins in ons assortiment.

Aan het einde van de ochtend zijn samples door het verfprocedée automatisch gefixeerd (je hebt dus verder geen fixeerapparaat, strijkijzer of magnetron nodig).

Praktische informatie

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer! Kom je voor een workshop, dan kun je bij aanmelding altijd even overleggen over de haal- en brengservice o.b.v. beschikbaarheid.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Kosten - All inclusief! En 10% korting!

Kosten: € 49,- p.p. inclusief, koffie / thee / luxe lunch en alle materialen, stoffen en benodigdheden.

Tijdens de cursus of na afloop is er gelegenheid om materialen (bij) te kopen. De betaling voor de materialen kun je direct in onze shop/showroom voldoen (pin of contant). Je krijgt als deelnemer aan het ZIJDAR Atelier 10% korting op de dag zelf.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Kosten: € 79,- per persoon, inclusief stoffen en samples, een metrage stof in de middag, verfmaterialen, gebruik gereedschappen , koffie/thee/lekkers en luxe lunch.

Alternatieve artikelen:

Menu