opc_loader
workshop-alter-ego

Techniekles Alter Ego 2 kleuren verven / It's Magic! (halve dag)

Artikelnr: TLmagic
49,00
TL Alter Ego
x
Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Algemene informatie

Praktische informatie

Datum:  Kies hierboven de gewenste datum. Je kunt voor een groep vanaf 4 personen ook kiezen voor de "Datum in overleg". We nemen dan na jouw aanmelding contact op om samen een datum te plannen.

Tijd: De tijden staan bij de data vermeld. Je kunt 15 minuten voor aanvang binnenlopen voor koffie/thee/iets lekkers. En alvast even rondkijken in ons mooie atelier.

Docent: Alisa Matsumoto van Zijdar /Zijdewinkel.nl

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Toepassingen

Tweekleuren verven of It's Magic! En dat is het... echt : -)

Eén van onze favoriete technieken leren we jou deze dag. Met 99% kans dat je net als ons verliefd & verslaafd wordt aan deze stoffen en techniek.

Een stof opgebouwd uit twee verschillende materialen – cellulose en eiwit – wordt in één verfbad in twee verschillende kleuren geverfd. Als eerste behandelen we een stuk materialenkennis en stoffenleer. Na de theorie van het verfproces gaan we kleurstalen in verschillende dessins maken.

Thuis zou je voorafgaand aan het verf proces de stof eerst kunnen devoreren (etsen) en daarna nog kunnen vilten. Het devoreren leren wij ook in een dagworkshop. Proeven die je hierin bijvoorbeeld eerder hebt gemaakt kun je meenemen naar deze ochtend met de verftechniek. Zijdewinkel.nl verkoopt ook stoffen geschikt voor het devoreren in wit satijn en zwart en wit fluweel. Ook hebben we machinaal gedevoreerde stoffen in verschillende dessins in ons assortiment.

Aan het einde van de ochtend zijn samples door het verfprocedée automatisch gefixeerd (je hebt dus verder geen fixeerapparaat, strijkijzer of magnetron nodig).

Praktische informatie

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer! Kom je voor een workshop, dan kun je bij aanmelding altijd even overleggen over de haal- en brengservice o.b.v. beschikbaarheid.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Onze voordelen voor jou als cursist

  • De kosten zijn altijd all inclusief materialen en gereedschappen, geen verrassingen tijdens de cursus of achteraf
  • Koffie, thee en lekkers wordt je gratis aangeboden. Bij dagprogramma's is er een luxe lunch inclusief
  • Kleine groepen met veel individuele begeleiding en coaching
  • Een inspirerend atelier, mooie werkruimte en vrij uitzicht op het groene Park Assumburg
  • 7 mooie grote werkplaatsen; in hoogte verstelbare tafels
  • Je krijgt als deelnemer aan het ZIJDAR Atelier 10% korting op de dag zelf in onze winkel/groothandel (pin of contant betalen mogelijk)
  • Onze docenten zijn top docenten met verstand van zaken; theoretische kennis, veel praktijkervaring, en knowhow
  • Bovendien delen we naast inspiratie altijd plezier en positieve energie!

Ervaringen / recensies

  • “Ik heb echt genoten van deze week/workshop. De dagen zijn voorbij gevlogen. En al die verrassingen”. ZIJDAR Zomerweek
  • “Heerlijk en zoveel geleerd!” Monique

Na iedere workshop/techniekles/masterclass is er een mogelijkheid jouw mening aan ons te laten weten via een evaluatie formulier. Eens per half jaar verloten we een workshop/techniekles/masterclass onder de ingevulde formulieren.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Kosten: € 79,- per persoon, inclusief stoffen en samples, een metrage stof in de middag, verfmaterialen, gebruik gereedschappen , koffie/thee/lekkers en luxe lunch.

Beoordelingen (0)
Techniekles Alter Ego 2 kleuren verven / It's Magic! (halve dag) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Menu