opc_loader
ontgommen-organza

Techniekles Ontgommen van Organza Zijde (hele dag)

Artikelnr: TLontgommen
69,00
TL Ontgommen Organza
x
Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Algemene informatie

Praktische informatie

Datum:  Kies hierboven de gewenste datum. Je kunt voor een groep vanaf 4 personen ook kiezen voor de "Datum in overleg". We nemen dan na jouw aanmelding contact op om samen een datum te plannen.

Tijd: De tijden staan bij de data vermeld. Je kunt 15 minuten voor aanvang binnenlopen voor koffie/thee/iets lekkers. En alvast even rondkijken in ons mooie atelier.

Docent: Ria van Els - Dubelaar van Zijdar /Zijdewinkel.nl

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Toepassingen

Programma informatie

Er wordt gewerkt op Organza 5.5 100% zuiver zijde, 140 x 50 cm, kleur naar keuze: wit & ivoor. Met vormen en ontwerpen ga je na de instructie aan het werk: het ontgommen van de organza. Na het ontgom-procedée wordt de zijde geverfd door middel van  een badverf techniek. Het verschil in kleur opname in het uitgewerkte dessin zorgt voor een spectaculair resultaat. Je hebt daarna de mogelijkheid om de ontgomde organza te beschilderen en /of in te vilten. Het ontgommen van organza was in 2016 ook onderdeel van het ZIJDAR Zomerweek programma samen met Gil de Vloo (België).

Deze workshop is inclusief koffie/thee met lekkers, luxe lunch tussen de middag. Zuiver zijde organza, verfstoffen, gereedschappen en natuurlijk het ontgom materiaal. Onder leiding van Ria van Els - Dubelaar

Foto's

Op de foto zie je de instructie / theorie die gegeven wordt door onze docent Ria van Els - Dubelaar. We werken in kleine groepen waarbij persoonlijke aandacht en coaching centraal staat. Op de 2e foto zie je de organza in wit, en op de derde foto zie je de organza ontgomd en geverfd.

Praktische informatie

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer! Kom je voor een workshop, dan kun je bij aanmelding altijd even overleggen over de haal- en brengservice o.b.v. beschikbaarheid.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Kosten - All inclusief! En 10% korting!

Koffie, thee, water en wat lekkers wordt je gratis aangeboden. De materialen waarmee je werkt en de gereedschappen zijn All Inclusief. Tijdens de cursus of na afloop is er gelegenheid om materialen (bij) te kopen. De betaling voor de materialen kun je direct in onze shop/showroom voldoen (pin of contant). Je krijgt als deelnemer aan het ZIJDAR Atelier 10% korting op de dag zelf.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Beoordelingen (0)
Techniekles Ontgommen van Organza Zijde (hele dag) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Menu