opc_loader
leren_kleuren_mengen

Techniekles Kleuren mengen & Degrade kleurverloop (halve dag)

Artikelnr: TLmengen
49,00
TL Kleuren mengen
x
Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Algemene informatie

Praktische informatie

Datum:  Kies hierboven de gewenste datum. Je kunt voor een groep vanaf 4 personen ook kiezen voor de "Datum in overleg". We nemen dan na jouw aanmelding contact op om samen een datum te plannen.

Tijd: De tijden staan bij de data vermeld. Je kunt 15 minuten voor aanvang binnenlopen voor koffie/thee/iets lekkers. En alvast even rondkijken in ons mooie atelier.

Docent: Alisa Matsumoto

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Toepassingen

Inhoud van de workshop Kleuren Mengen

Kleuren mengen is een kunst op zich. Kleuren mengen is niet alleen leuk, maar ook erg fascinerend.En uit ervaring weten wij dat de basis hiervan goed te leren is in een ochtend. We werken met de zijdeverven van Dupont welke geschikt zijn voor eiwitvezels, wol en zijde dus. Het fijne van de Dupont zijdeverven is dat ze geschikt zijn om mee te zijdeschilderen, maar ook voor badverven en de magentrontechniek. De basis van het kleuren mengen kan dus op verschillende manieren worden toegepast. De tips waar je rekening mee moet houden delen we met je deze ochtend.

Alle 85 (!) kleuren van Dupont staan voor je klaar. We werken in eerste instantie met de primaire kleuren in koud en warm plus zwart. Daarnaast kun je ook zelf kleur kaartjes maken op zijde. Handig voor thuis! Naast het mengen van de kleuren leren we je ook hoe je pasteltinten kunt aanmaken met een Diluant in geconcentreerde versie en geprepareerde versie. Het recept van het aanlengen van de geconcentreerde versie wordt direct in de praktijk toegepast.

Praktische informatie

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer! Kom je voor een workshop, dan kun je bij aanmelding altijd even overleggen over de haal- en brengservice o.b.v. beschikbaarheid.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Kosten - All inclusief! En 10% korting!

Koffie, thee, water en wat lekkers wordt je gratis aangeboden. De materialen waarmee je werkt en de gereedschappen zijn All Inclusief. Tijdens de cursus of na afloop is er gelegenheid om materialen (bij) te kopen. De betaling voor de materialen kun je direct in onze shop/showroom voldoen (pin of contant). Je krijgt als deelnemer aan het ZIJDAR Atelier 10% korting op de dag zelf.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Beoordelingen (0)
Techniekles Kleuren mengen & Degrade kleurverloop (halve dag) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Menu