opc_loader
fusion-workshop

Techniekles Fusion Textiel / Zijdar (hele dag)

Artikelnr: TLfusion
75,00
TL Fusion
x
Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Algemene informatie

Praktische informatie

Datum:  Kies hierboven de gewenste datum. Je kunt voor een groep vanaf 4 personen ook kiezen voor de "Datum in overleg". We nemen dan na jouw aanmelding contact op om samen een datum te plannen.

Tijd: De tijden staan bij de data vermeld. Je kunt 15 minuten voor aanvang binnenlopen voor koffie/thee/iets lekkers. En alvast even rondkijken in ons mooie atelier.

Docent: Jantine Hos (vilten), Nathalie Prins van Duin (stikken), Linda Willemszoon (zijdeschilderen)

Locatie: ZIJDAR Heemskerk

Toepassingen

Nieuwe workshop bij ZIJDAR: Fusion Textiel / Zijdar

In de workshop Fusion Textiel combineer je verschillende technieken om tot een ontwerp te komen: Stikken, verven en vilten in één werkstuk. Drie textieldocenten; Nathalie Prins van Duin, Linda Willemszoon en Jantine Hos, elk met een eigen specifieke vakkennis, bundelen hun krachten. Het resultaat van deze dagworkshop is een uniek stuk textiel te gebruiken in mode of interieur.

Docent Linda Willemszoon

Ambacht en technologie in een persoonlijk handschrift. Ontwerpstudio, gespecialiseerd in illustratie. Haar werk is te herkennen aan de handgetekende lijnen en heldere kleuren in een persoonlijk beeldmerk.
Voor haar onderzoek naar de 'Verloren romantiek van het geschreven woord' ontving ze in 2008 een stimuleringssubsidie vormgeving van het Fonds BKVB. Met als resultaat het archiveren van liefdesbrieven van 1898 tot heden in het project 'De sleutel tot mijn hart. Daar startte haar zoektocht om het persoonlijke verhaal door middel van technologie te archiveren.  Daarnaast wil ze graag doorgeven dat je van tekenen echt je beroep kan maken! De afgelopen jaren heeft zij ambacht en technologie kunnen verbinden binnen haar ontwerpstudio. De Master Kunsteducatie aan de HKU heeft daar veel aan bijgedragen. "Ik geloof in een toekomst, waar de nu nog nieuwe ambachten rondom technologie, onze eigenheid blijven koesteren. En een brug geslagen kan worden tussen generaties." 

Docent Jantine Hos / Raw Elements

RAW Elements staat voor handgemaakt ontwerp en kunstwerken in textiel. Oud vakmanschap met een eigentijdse touch. Het label is de creatie van Jantine Hos, textielkunstenaar en gedreven leraar in vilttechniek.

Docent Nathalie Prins van Duin

"Laat je inspireren en meevoeren in de wereld van Tanade. In mijn atelier komen mijn ideeën tot leven. Gepassioneerd deel ik mijn liefde voor textiel en ambachtelijke technieken. Ik ben steeds weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden om deze toe te passen. In Excentrieke, uitgesproken vormgevingen, kostuums, workshops, naailessen en allerlei projecten. Ik ben Nathalie Prins – van Duin, textielkunstenaar, netwerkdocent, Bikker en eigenaar van atelier Tanade."

Foto's van deze workshop

Het combineren van de technieken geeft een uniek resultaat op een 100% zijden sjaal van chiffon. Er wordt gewerkt met wol vezels en strijk fixatie verf. Nathalie leert je de fijne kneepjes / steekjes van het Zaans Stikwerk. Er wordt gewerkt in het atelier van Zijdar met een prachtig uitzicht op Park Assumburg.

Praktische informatie

Onze workshops worden gegeven in het ZIJDAR Atelier op de eerste verdieping in onze shop/showroom op De Trompet 1936 – Heemskerk. De verdieping is alleen te bereiken via een trap. Je kunt gratis parkeren voor de deur zonder blauwe kaart. Voor een routebeschrijving klik hier. Wij zijn matig bereikbaar met het Openbaar Vervoer! Kom je voor een workshop, dan kun je bij aanmelding altijd even overleggen over de haal- en brengservice o.b.v. beschikbaarheid.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. In de week ervoor nemen we nog even contact met je op voor de laatste ins&outs.

Kosten - All inclusief! En 10% korting!

Kosten: € 75,- p.p. inclusief, koffie / thee / luxe lunch en alle materialen, stoffen en benodigdheden.

Tijdens de cursus of na afloop is er gelegenheid om materialen (bij) te kopen. De betaling voor de materialen kun je direct in onze shop/showroom voldoen (pin of contant). Je krijgt als deelnemer aan het ZIJDAR Atelier 10% korting op de dag zelf.

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Beoordelingen (0)
Techniekles Fusion Textiel / Zijdar (hele dag) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Menu