opc_loader
Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Merken

Wij leveren ook dagelijks in België - Snel en vaste lage verzendkosten!

Ons hele assortiment is ook vertrouwd en veilig te bestellen voor Belgische klanten. Materialen voor zijdeschilderen, vilten en lontwol voor XXL breien en een woondeken maken. Ook hebben wij heel veel stoffen voor een trouwkleed of doopgelegenheid. Mocht u het fijn vinden kunt u ons ook bellen via 0031 (0) 251 750 276 of mailen om uw bestelling door te geven. Betalen kan via overschrijven of Mr. Cash/Bankcontact. Of betaling via paypal.

Verzendkosten naar België

Bestellingen uit België en Luxemburg worden verzonden met PostNL of DPD Pakketservice kost € 6,99

Heeft u vragen, of wilt u per mail of telefonisch bestellen?

Bel 0031 251 750 276 of mail ons. Wij helpen u graag en kunnen ook per mail of telefonisch uw bestelling aannemen.

Betalen via Mr. Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

Betalen via PayPal

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

Overmaken per bank

U kunt de betaling ook overmaken per bank. U ontvangt een e-mail van ons met uw bestelling. Na overschrijving verzenden wij uw bestelling.

Belgische klanten gingen u voor

De Belgische kunstenares Gil de Vloo gaf met regelmaat les bij ZIJDAR Natural Silk & Zijdewinkel.nl en bestelt ook graag haar materialen bij ons. Wij sponsoren ook ieder jaar de Habotai Silk Art Painters Society. Habotai FV is een Vlaamse socio-culturele vereniging, die het schilderen op natuurzijde wil promoten.

Werk: Textiel van Gil de Vloo. Meer werk en informatie over haar label en Gil zelf vindt u op de website van Gil De Vloo


 

Menu