Spanraam - XL Latten 2 stuks van 180 cm

Artikelnummer
KR23
€ 69,00
Direct uit voorraad leverbaar
  • 40 jaar familiebedrijf, sinds 1982 in het vak 
  • Groot & divers assortiment stoffen en creatieve materialen
  • Inspiratie en expertise zijde & textiel
  • Persoonlijk; direct telefonische hulp bij bestellen
  • Voor iedereen; van hobbyist tot het Rijksmuseum bestelt bij ons 
  • Aangesloten bij Trusted Shops 

Let op:

De latten zijn € 49,-. Er zit een toeslag op van € 20,- voor de verzending. De totaal prijs is daarom € 69,-. Dit pakket moet speciaal aangevraagd worden en verzonden via UPS (onze standaard vervoerders PostNL en DPD nemen deze lengte niet mee helaas).

Kom je de latten afhalen in onze winkel / showroom, of koop je deze bijvoorbeeld na een cursus, dan krijg je € 20,- retour en betaal je enkel voor de latten.

XXL latten voor het opspannen van stoffen

Voor het opspannen van stoffen / shawls zodat je eenvoudig de strakgespannen stof kunt beschilderen en kunt bewerken met verschillende technieken (serti, zout, etc.). Voor het opspannen van de stof gebruik je de speciale driepuntspunaises (bestelcode D9) of opspanhaken (bestelcode D11). In dit pakket zitten twee latten van 180 cm welke je kunt combineren met de spanramen 55x55 cm of 90x90 cm. Je kunt dan bijvoorbeeld een sjaal opspannen van 180 x 45 cm of 180 x 90 cm. Bestel je dit pakket twee keer, dan kun je écht groot werken, 180 x 180 cm. Het frame is zo gemaakt dat je het naadloos met de hand in elkaar kunt draaien (schroef en vleugelmoeren) en dus geen verschil in hoogte hebt met andere twee latten. Ben je klaar, dan haal je het frame ook zo weer uit elkaar en berg je de latten op voor de volgende keer.

Let op:

Omdat er al jaren geen mooie lange latten meer geproduceerd worden (kostprijs en vervoer ligt te hoog, helaas) is dit een service artikel welke wij laten maken door twee latten van 90 cm met elkaar te verbinden. Op foto nummer drie zie je het verbindingstukje. Dit is natuurlijk ook iets wat je zelf kunt doen. Mocht je dit niet zien zitten, dan kun je de latten kant-en-klaar bij ons zo bestellen. Wij gebruiken deze latten ook in het atelier. Overigens is een lange lat altijd minder stabiel en kwetsbaarder dan een korte lat van 55 of 90 cm.

De latten worden verzonden met UPS omdat DPD slechts pakketten aanneemt tot 140 cm en PostNL tot 100 meter. Dit ook i.v.m. de kwetsbaarheid. Mocht je in de gelegenheid zijn kom dan gerust langs om de ramen te bekijken, je kunt deze dan eventueel ook direct meenemen (mits voorradig). In het atelier is sowieso altijd een voorbeeld beschikbaar.

Reviews

Reviews
U plaatst een review over:Spanraam - XL Latten 2 stuks van 180 cm