opc_loader
Crinckle Chiffon 4.5 / Natuurwit / 114 cm breed

Crinckle Chiffon 4.5 / Natuurwit / 114 cm breed

Artikelnr: Z70

Klassieke Collectie

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
11,60
Formaat stof
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Voorraad
Voorraad:
 49 items
Levertijden
Levertijd:
Direct uit voorraad!

Specificaties

  • Samenstelling: 100% zijde
  • Kleur: Natuurwit
  • Breedte: 114 cm
  • Gewicht: 25 gram
  • De lengte van de stof bepaal je zelf. Verkrijgbaar vanaf 0.5 meter. Je kunt ook bijvoorbeeld 2.5 meter bestellen door 1 x 2 meter en 1 x 0.5 meter te bestellen. Meerdere meters worden aan elkaar geleverd.

Over deze stof

"Dit blijf ik een leuke chiffon vinden, en ik snap eigenlijk niet zo goed waarom er niet meer mee wordt gevilt (wie het weet mag het mij dus mailen haha), De lichte matte zijden Chiffon heeft een fijne structuur van vouwen waardoor er extra veel volume kan worden gecreeërd." Sarah Ruijter, zijde-adviseur & zijde-expert.

Meer informatie over de chiffon met krinkel

De Crinckle Chiffon is uitstekend te verven en in het modebeeld niet meer weg te denken met haar toepassing als (zomerse) blouse en tuniekjes. Crinckle Chiffon is ook prachtig als gordijn met veel lichtinval of voor andere decoratieve binnenhuismaterialen zoals romantische bedluifels of een gevilt beddensprei. Deze Chiffon zijde is geweven met hetzelfde garen als de Pongee 5 zijde, met een significant verschil.. De garens zijn voor het weefproces gedraaid (uiteinde tegen elkaar in) en hebben daardoor een crêpe effect gekregen. De overdraaide garens zijn vervolgens verweven tot Chiffon zijde.

Boven zie je op de afbeelding een voorbeeld van een handbeschilderde Crinckle Chiffon 4.5 natuurwit. Op de gevilte sjaal zie je goed wat er bedoeld wordt met het extra volume wat deze crinkcle chiffon geeft na het vilten.

Alternatieve artikelen:

Menu