opc_loader
Chiffon 4.5 / Natuurwit / 90 cm breed

Chiffon 4.5 / Natuurwit / 90 cm breed

Artikelnr: Z43A

Klassieke Collectie

Zakelijk bestellen?
Login om de groothandel prijzen te zien en direct te bestellen!
11,45
Formaat stof
x
Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
Gratis verzending vanaf € 150,-
35 jr familiebedrijf en expertise zijde & textiel
Klanten beoordelen ons met een 9
Webwinkel Keurmerk
Voorraad
Voorraad:
 6 items
Levertijden
Levertijd:
Op bestelling 1-8 werkdagen

Specificaties

  • Samenstelling: 100% zijde
  • Kleur: Natuurwit
  • Breedte: 90 cm
  • Gewicht: 18 gram
  • De lengte van de stof bepaal je zelf. Verkrijgbaar vanaf 0.5 meter. Je kunt ook bijvoorbeeld 2.5 meter bestellen door 1 x 2 meter en 1 x 0.5 meter te bestellen. Meerdere meters worden aan elkaar geleverd.

Over deze stof

"Deze Chiffon 4.5 heeft net even meer body voor het vilten. Hij is ietsje dikker dan de standaard chiffon 3.5 en heeft hierdoor ook iets meer glans. Het is nog steeds geen dikke stof hoor ; -) Het blijft een echte chiffon. Voor sjaals, mooie blouses of zomerse vestjes / omslagdoeken." Sarah Ruijter, zijde-adviseur & zijde-expert.

Praktische info

Deze Chiffon is iets dichter geweven daardoor steviger dan de Chiffon 3,5. Is nog steeds een zachte, iets transparante stof veelal gebruikt om mee te vilten of te verven. De stof is geweven uit dezelfde garens als Pongee 5. Het essentiële verschil is echter dat de garens worden gedraaid voor Chiffon zodat het een crêpe effect heeft, dit gebeurd zowel met schering als de inslagdraden. Chiffon heeft een goede verfopname. Heeft een korte droogtijd waardoor zich snel droogranden kunnen vormen tijdens het schilderen. Chiffon is in meerdere lagen tegelijk op elkaar te verven. Hierdoor ontstaat in één handeling een grote metrage met een zich herhalend dessin. Chiffon is aan de meters verkrijgbaar maar ook in shawls met een rolzoom.

Alternatieve artikelen:

Menu