opc_loader
Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Merken

Chiffon zijde

Wil je meer weten over de eigenschappen en toepassingen van chiffon zijde, bekijk dan onze informatie-wiki.  . Onze 100% zijden chiffon is geschikt voor voering mondkapjes conform artikel onderzoek Universiteit van Chicago. Meer informatie en compleet pakket vind je hier.

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen).  Resultaat: 1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen).  Resultaat: 1

Geschikt voor:

  • Vilten, nuno vilten, nat vilten, droog vilten
  • Chiffon jurk
  • Lange rokken, bijvoorbeeld meerdere lagen over elkaar heen
  • Bruidskleding
  • Bruidssluier
  • Stola's en omslagdoeken
  • Vitrage / gordijnen
  • "nude effect" bij danskleding, avondkleding, jurken of kostuums

Minder geschikt voor:

  • De chiffon 3.5 (bestelcode Z43, Z97, Z137) is minder geschikt voor bovenkleding, erg gevoelig voor haaltjes en beschadigingen, bijvoorbeeld door een sieraad
  • Kleding die niet transparant mag zijn

Video uitleg

Chiffon zijde online kopen bij ons

Chiffon zijde van de rol koop je per meter eenvoudig online bij ons. Vul bij aantal 1 in en je ontvangt een meter. 2 is 2 meter (aan elkaar), 3 is 3 meter enz. Via onze groothandel koop je zijden chiffon per rol voordelig in. Chifon is een transparante zijde. fijndradig, transparant, voileachtig crêpe weefsel in taftbinding. Oorspronkelijke Franse spotnaam voor "vod". Ook wel Voile genoemd. Of Mousseline in het Frans (Mouseline, Mousselline). Deze Chiffon zijde is geweven met hetzelfde garen als de Pongee 5 zijde, met een significant verschil.. De garens zijn voor het weefproces gedraaid (uiteinde tegen elkaar in) en hebben daardoor een crêpe effect gekregen. De overdraaide garens zijn vervolgens verweven tot Chiffon zijde. Chiffon is een super soepel luchtige stof.

Wij hebben een ruime collectie diverse chiffon zijdes, natuurwit, zwart, wit geverfd, satijn, ombre, stretch en changeant. Klik op een artikel hierboven en lees alle informatie over de stof en toepassingen.

Zwarte chiffon zijde

Wij hebben ook verschillende breedtes zwarte zuivere chiffon zijde: 90 cm breed, 110 cm breed en 138 cm breed. Prachtig voor viltwerk, sjieke avondjurken, transparante lange rokken, een mooie voile of rouwsluier. Direct uit voorraad leverbaar. Naast deze collectie zwarte chiffon 3.5 (de lichtste chiffon die er is) hebben we ook een mooie chiffon zijde met satijn glans en een zwarte chiffon met stretch.

Gekleurde chiffon zijde

Alles is mogelijk met deze gekleurde chiffon zijde, expert of beginner. Er is een enorme collectie kleur beschikbaar en variatie in stof aan de meter of gerolzoomd (met een mooi afgewerkt randje) als sjaal. Een kant en klare sjaal is soms net zo makkelijk en handig bij een outfit. We hebben een gekleurde chiffon collectie op 110 cm breed, dit is de voordelig laag geprijsde chiffon per meter. De collectie op 140 cm breed is de luxe franse chiffon. Een prachtige kwaliteit die minder snel gaat zijen / weefsel gaat trekken. Voor kleding een prachtige keuze.

Luxe Chiffon Ombre, Changeant, Satin en Stretch

Naast de basis collectie chiffon in wit, zwart en kleur hebben wij ook een luxe collectie chiffon zijdes in kleurverloop (ombre), changeant (tweekleurig), satin (met een satijn glans) en stretch (rek / lycra). Met name de Chiffon Ombre is onze favoriet en hiervan hebben we dan ook het liefste alle varaties in een metrage in de showroom. Want oh lala, als je op je beeldscherm nog niet verliefd bent geworden, dan wordt je dit in het echt wel. Onderaan de pagina zie je een foto van een kostuum gemaakt met deze Chiffon Ombre, maar ook in interieur (gordijnen) of viltobjecten is dit prachtig te verwerken. Kortom onze favoriet op chiffon gebied.

Wil je meer weten over de eigenschappen en toepassingen van chiffon zijde, bekijk dan onze informatie-wiki.

Menu