opc_loader

Voorraad informatie: i.v.m. een update zijn de voorraden die momenteel online staan niet actueel. Je mag ons altijd bellen of mailen om de voorraad na te vragen! Veel staat op - geen voorraad - terwijl praktisch alles uit voorraad leverbaar is ; -)

Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Speciaal voor jou als consument

      

Betalingsmogelijkheden
Klantbeoordelingen

Bestel eenvoudig en snel een stofstaal naar keuze op Zijdewinkel.nl

Stalen "Spelregels"

Helaas is het anno nu nog niet mogelijk om digitaal stoffen te voelen : -)  Ook de kleurwaarneming via een beeldscherm blijft een lastig punt. Daarom kun je bij ons stofstalen, stofkleurkaarten, shawlkleurkaarten en verfkleurkaarten bestellen. Je bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom, maar mocht je daar geen tijd voor hebben, te ver rijden....Onze stalen module helpt je verder. Online bieden we je hier de mogelijkheid om een stofstaal te bestellen. Een staal is ongeveer 5 x 8 cm groot. Meer informatie over de stalen sets, het bestellen van een staal van een kwaliteit sjaal, en het gereduceerde verzendtarief en het bestellen van stalen en de levering van de stoffen vind je onder aan deze pagina.

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen).  Resultaat: 1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen).  Resultaat: 1

De categoriën van de stalen

Omdat we een groot aanbod stoffen hebben kun je kiezen uit de verschillende categorieën:

- Natuurwit, witte en ivoor zijde (ook de wilde zijde, en de bourette zijde)

- Zwarte zijde

- Gekleurde zijde per stoffen categorie (Tasar, Pongee, Chiffon, enz.)

- Overige stoffen; Katoen GOTS, Wol, Katoen, Linnen, Hennep, Zijde-Viscose, Zijde-Katoen, Zijde-Linnen, Zijde-Hennep

Een staal bestellen van een kwaliteit sjaal

Het aanbod sjaals is dezelfde kwaliteit als stof kwaliteiten, je kunt dus ook een stof staal bestellen van de gewenste sjaal kwaliteit. Bijvoorbeeld een 180 x 45 cm pongee 5 sjaal in kleur zwart, rood enz. kom overeen met de stof pongee 5 in de kleur zwart, rood, enz. Of een witte Crepe de Chine 10 sjaal, komt overeen met de Crepe de Chine 10 stof.

Onze stalen sets

We hebben ook sets samengesteld met een selectie van stalen met een specifiek doel of uitstraling. Bijvoorbeeld voor vilten, zijdeschilderen, rustiek, classics, bruidsstoffen, zijde gecombineerd met... enz. Afhankelijk van jouw plannen met de stof kun je dan een handige set bestellen met een aantal stofjes die hiervoor geschikt zijn.

Gereduceerd verzendtarief

Bestel je alleen stalen, dan kun je bij het afrekenen kiezen voor de optie "alleen stalen". Je ontvangt dan een gereduceerd verzendtarief. Stalen van stoffen die voorradig zijn maken we zelf klaar. De andere stalen laten we meekomen vanuit de productie / fabriek en meebundelen met onze stoffen. Het duurt 1-8 werkdagen om de stalen set klaar te maken en te versturen. Je kunt ook één staal per bestelling kostenloos toevoegen via het opmerkingen veld. Vermeld daarbij s.v.p. de productcode en kleur.

Zijde is een natuurproduct

Tot slot nog even dit. Kleurstalen en kaarten van stoffen en verven geven een goede kleur indicatie, maar....een klein staaltje kan altijd anders over komen dan een groot stuk stof. Zeker bij changeant stoffen waarbij ketting en inslag garen verschillend zijn. Hou hiermee rekening. Ook is zijde een 100% natuurproduct. Het kan dus zijn dat jouw bestelde staal uiteindelijk net iets anders is dan de stof die je daarna besteld. Dit is de charme van zijde, en niet te voorkomen. Wil je echt 100% zeker de stof hebben die je ziet, bezoek dan onze showroom en neem de stof als deze op voorraad is direct mee.

Liever live de stoffen bekijken? Bezoek onze Zijdewinkel.nl showroom!

Je mag ook altijd onze showroom bezoeken en alle stoffen en stalen zien, voelen en je direct laten adviseren en inspireren. Klik hier voor onze openingstijden, routebeschrijving en contactinformatie.

Menu