opc_loader
Dé zijde-expert in NL&BE

Elke dag vertrekken tientallen pakketten! Hulp nodig? Bel +31 (0)251 750 276

Merken

Stalen bestellen

Bestel eenvoudig en snel een staal naar keuze

Helaas is het anno nu nog niet mogelijk om digitaal stoffen te voelen : -)  Ook de kleurwaarneming via een beeldscherm blijft een lastig punt. Daarom kun je bij ons stofstalen, stofkleurkaarten, shawlkleurkaarten en verfkleurkaarten bestellen. Je bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom & winkel, maar mocht je daar geen tijd voor hebben, te ver rijden....Onze stalen module helpt je verder. Online bieden we je hier de mogelijkheid om een stofstaal te bestellen. Een staal is ongeveer 8 x 10 cm groot. Bij iedere stof zie je de optie "formaat stof". Kies hier in het uitrolscherm voor "staal (8x10 cm)".

Stalenkaarten & stalenboeken

Naast de losse stalen hebben we ook stalenkaarten per stof categorie. Zoals de pongee zijde, chiffon zijde, crepe de chine zijde enz. Al deze stalen samen zitten in een boek. We hebben een Klassieke Collectie en een Grande Collectie. Meer uitgebreide informatie over de stalen bestellen vind je onder aan deze pagina.

Lontwol stalen

Bij staal bestellen lontwol vind je de mogelijkheid een losse staal te bestellen van de lontwol. Dat wil zeggen een plukje wol van één van de natuurlijke lontwollen. Of een plukje wol van een kleur. Je kunt ook onze handige sample sets bestellen in de natuurtinten, geel rood tinten, blauw groen tinten of paars roze tinten. Je ontvangt dan van elke kleur 25 gram met een label erop welke kleur het is. Met de sample set compleet heb je alles direct in huis van onze lontwol collectie; de 4 natuurlijke ongeverfde kleuren en 36 biologisch geverfde kleuren.

Een staal bestellen van een kwaliteit sjaal

Het aanbod sjaals is dezelfde kwaliteit als stof kwaliteiten, je kunt dus ook een stof staal bestellen van de gewenste sjaal kwaliteit. Bijvoorbeeld een 180 x 45 cm pongee 5 sjaal in kleur zwart, rood enz. kom overeen met de stof pongee 5 in de kleur zwart, rood, enz. Of een witte Crepe de Chine 10 sjaal, komt overeen met de Crepe de Chine 10 stof.

Klassieke collectie & Grande collectie

De Klassieke Collectie heeft alle stofstalen 8 x 10 cm in natuurwit, wit geverfd (ivoor, porselein), zwart en één kleurstaal uit de Grande Collectie (indien van toepassing). Afhankelijk van het aantal stalen op de kaart wordt de prijs berekend. Je kunt bij ons ook losse stalen bestellen via de stoffencollectie. Bij iedere stof vind je de optie "staal (8 x 10 cm)".

Het boek van de Grande Collectie zijn alle gekleurde stoffen per categorie op geprinte kleurkaarten met daarbij ook steeds een grote stofstaal 8 x 10 cm. De boeken zijn apart te bestellen en samen.

Gereduceerd verzendtarief

Bestel je alleen stalen, dan kun je bij het afrekenen kiezen voor de optie "alleen stalen". Je ontvangt dan een gereduceerd verzendtarief. Stalen van stoffen die voorradig zijn maken we zelf klaar. De andere stalen laten we meekomen vanuit de productie / fabriek en meebundelen met onze stoffen. Het duurt 1-8 werkdagen om de stalen set klaar te maken en te versturen. Je kunt ook één staal per bestelling kostenloos toevoegen via het opmerkingen veld. Vermeld daarbij s.v.p. de productcode en kleur.

Zijde is een natuurproduct

Tot slot nog even dit. Kleurstalen en kaarten van stoffen en verven geven een goede kleur indicatie, maar....een klein staaltje kan altijd anders over komen dan een groot stuk stof. Zeker bij changeant stoffen waarbij ketting en inslag garen verschillend zijn. Hou hiermee rekening. Ook is zijde een 100% natuurproduct. Het kan dus zijn dat jouw bestelde staal uiteindelijk net iets anders is dan de stof die je daarna besteld. Dit is de charme van zijde, en niet te voorkomen. Wil je echt 100% zeker de stof hebben die je ziet, bezoek dan onze showroom en neem de stof als deze op voorraad is direct mee.

Liever live de stoffen bekijken? Bezoek onze Zijdewinkel.nl showroom!

Je mag ook altijd onze showroom bezoeken en alle stoffen en stalen zien, voelen en je direct laten adviseren en inspireren. Klik hier voor onze openingstijden, routebeschrijving en contactinformatie.

Heeft u ook blauwe zijde? Roept u maar, welke wilt u hebben? : -)

Heeft u ook roze zijde? Jazeker ; -)

Menu