Handgeverfde effen sjaals / 180 x 45 cm / In diverse kleuren en materialen beschikbaar

Artikelnummer
ZDH
Vanaf € 27,50

Handgeverfde unieke zijden sjaals

Onze prachtige zijden sjaals worden aan de hand van jouw keuze van de kleur en afmeting + type zijde (die beschrijven we hieronder) op maat geverfd. Dit houdt in dat ze buiten ons standaard retour beleid vallen. Heb je hier vragen over, neem dan even contact met ons op. 

Let op! Donkere kleuren worden helaas niet zo intens als op de afbeelding. Voor meer informatie kun je altijd even contact met ons op nemen.

Op bestelling: levertijd 1 tot 8 werkdagen
  • 40 jaar familiebedrijf, sinds 1982 in het vak 
  • Groot & divers assortiment stoffen en creatieve materialen
  • Inspiratie en expertise zijde & textiel
  • Persoonlijk; direct telefonische hulp bij bestellen
  • Voor iedereen; van hobbyist tot het Rijksmuseum bestelt bij ons 
  • Aangesloten bij Trusted Shops 

Met zorg en aandacht op kleur geverfd voor jou

Keuze uit maar liefst 85 sprankelende zijdeverf kleuren. Keuze uit maar liefst 6 verschillende zijden sjaals in het formaat 180 x 45 cm. Kies de perfecte kleur en perfecte sjaal en je hebt jouw unieke handgeverfde exemplaar. 

 

Sjaal keuze

Het nummer achter de sjaal zegt iets over de dikte. De Chiffon 3.5 is dus de lichtste / dunste, en de Crepe Satin 12.5 is de zwaarste / dikste. De sjaals zijn allemaal 180 x 45 cm. En 100% zijde. Alle sjaals vallen soepel. 

De rolzoom (afwerking van de sjaal) is subtiel en met de hand gedaan, met zijden garen. Deze verft dus ook in exact dezelfde kleur mee als jouw sjaal.

 

Chiffon 3.5

Licht en luchtig, met overdraaid garen waardoor een crepe achtig / mat effect ontstaat. Deze sjaal is ook geschikt om op te vilten (wolvezels op zijde) en het meest populair hiervoor.  

 

Pongee 5 

Zacht en luchtig, met een subtiele glans. De meest populaire zijden sjaal. Deze sjaal is ook geschikt om op te vilten. 

 

Crepe Georgette 8

Het chiquere zusje van de chiffon. Mat door haar overdraaide garens, het crepe effect. De sjaal is ietsje dikker dan de chiffon en valt daardoor ook wat luxer en zwaarder. Veel gekozen als sjaal bij een avondjurk of bruidjurk. 

 

Crepe de Chine 10 

Een luxe uitstraling, een matte glans. Een hele mooie zijden sjaal om naar je werk te dragen, kantoor dan, wellicht niet als je in de bakkerij werkt ;-). Valt mooi soepel, en is een prachtige dikkere kwaliteit zijde. 

 

Twill 10 

Bekend van het schuine lijntje, de keperbinding. Alle sjaals van Hermès zijn van Twill zijde. Het is een prachtige sjaal, wat stoerder door dat lijntje. En geeft een volimunieus effect. 

 

Crepe Satin 12.5

De dikste sjaal in deze keuze, met een matte crepe kant en een glanzende satijn kant. Zoek je een luxe glanzende zijden sjaal, dan is dit de perfecte keuze. Jouw gekozen kleur komt prachtig tot haar recht door de dikte en glans van deze sjaal. 

 

Handgeverfde unieke zijden sjaals

Onze prachtige zijden sjaals worden aan de hand van jouw keuze van de kleur en afmeting + type zijde (die beschrijven we hieronder) op maat geverfd. Dit houdt in dat ze buiten ons standaard retour beleid vallen. Heb je hier vragen over, neem dan even contact met ons op. 

 

  • Samenstelling: 100% zijde
Reviews

Reviews
U plaatst een review over:Handgeverfde effen sjaals / 180 x 45 cm / In diverse kleuren en materialen beschikbaar